Τα έργα μας

8711agency

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Sunrise-halkidiki.gr σύντομα στην σελίδα μας.

Διαβάστε περισσότερα

Sunrise-halkidiki

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Sunrise-halkidiki.gr σύντομα στην σελίδα μας.

Διαβάστε περισσότερα

Sunrise-country

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Sunrise-Country.gr σύντομα στην σελίδα μας.

Διαβάστε περισσότερα

Xcar

Ένα από τα μεγαλύτερα project  που κάναμε launch το  2016 και το οποίο σίγουρα θα μας απασχολήσει για αρκετά χρόνια ακόμα είναι το xcar.gr .
Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στον χώρο του ανταλλακτικού  η εταιρεία XCAR εμπιστεύτηκε την DTEK για την παρουσία της στο internet.

Διαβάστε περισσότερα

Α.Τ.Ε.Ι.Θ. Τεχνολόγων Γεωπόνων

Όταν ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης αποφασίσαμε ότι έπρεπε να προσδιορίσουμε ακριβώς το τι θα κάνουμε πριν το κάνουμε σε μία πρόταση . Η πρόταση που καταλήξαμε ότι θα περιέγραφε κατάλληλα το νέο site ήταν η εξής : 

Μία σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα , η οποία θα έχει το κατάλληλο design το οποίο θα συνδυάζει το ακαδημαϊκό κύρος με μία μοντέρνα αισθητική για την δομή και την παρουσίαση του περιεχομένου , η οποία θα δανείζεται τους χρωματισμούς της γής .

Διαβάστε περισσότερα

Usdl

Το USDL είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Βόρεια Ελλάδα . Είναι υπεύθυνο για την διεκπεραίωση των προγραμμάτων σπουδών (προπτυχιακών &μεταπτυχιακών) του πανεπιστημίου . Ύστερα από 2 χρόνια πετυχημένης παρουσίας ήρθε η ώρα για μια ριζική ανανέωση στην παλιά ιστοσελίδα.

Διαβάστε περισσότερα

Eco Destinations

H εταιρεία μας σε συνεργασία με την Ελληνική Συμβουλευτική ανέπτυξε για λογαριασμό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Κέρκυρας ένα onepage site για την παρουσίαση του προγράμματος “Ο τουρισμός σε συνέργεια με την ενεργειακή αποδοτικότητα”.

Διαβάστε περισσότερα

Build

H εταιρεία Build με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο των δομικών υλικών ανανέωσε το e-shop της . Ένα site για τον επαγγελματία , τον ερασιτέχνη αλλά και για όποιον χρειάζεται δομικά υλικά για την επόμενη εργασία του .

Διαβάστε περισσότερα

Anakainizoume

Με πάνω από 30 χρόνια στο χώρο της κατασκευής η κατασκευαστική εταιρεία Αφοι Αργυρούδη μας εμπιστεύτηκε για το νέο της project . Αποστολή μας ήταν να φτιάξουμε ένα niche site εξειδικευμένο στον τομέα της ανακαίνισης .

Διαβάστε περισσότερα

Teamsales

Το teamsales δημιουργήθηκε το 2015 , και πρόκειται για μία οικογενειακή μικρή επιχείρηση η οποία εμπορεύεται ποιοτικά και μοναδικά αθλητικά είδη .

Διαβάστε περισσότερα

Sfendamos

Το ξενοδοχείο SFENDAMOS WOOD VILLAGE βρίσκεται μόλις 3 Km από το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, στο ορεινό χωριό Αγ. Παύλος (Κουτσούφλιανη). Απέχει 20 min. από την Νάουσα Ημαθίας και 1h και 30min. από την Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Arxontiko-Agonari

Σε ένα από τα πιο όμορφα βουνά της Ελλάδας βρίσκεται το Αρχοντικό Αγκωνάρι , ένας όμορφος παραδοσιακός ξενώνας . Ο ιδιοκτήτης του , ο Σταμάτης φροντίζει από την αρχή μέχρι το τέλος για την κάθε λεπτομέρεια ώστε το ταξίδι και η διαμονή των επισκεπτών του να είναι γι’αυτούς μία αξέχαστη εμπειρία .

Διαβάστε περισσότερα

Hellenictrans

Η DTEK ανέλαβε την υλοποίηση της ιστοσελίδας της μεταφορικής εταιρείας hellenic trans . Η hellenic trans είναι μία νέα εταιρεία διεθνών μεταφορών η οποία εκτελεί τακτικά δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας .

Διαβάστε περισσότερα

Carfinder

Όταν δουλεύεις σε ένα project του οποίου το αντικείμενο σου αρέσει τότε σίγουρα θέλεις το τελικό αποτέλεσμα να αποτελεί αντανάκλαση της δουλειάς σου .

Διαβάστε περισσότερα

Xiaomi Service

Η dTek ανέλαβε το site της xiaomi-service.gr! Στην xiaomi-service μπορείτε να επισκευάσετε το xiaomi κινητό σας γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας ακολουθήσετε στην σελίδα μας στο facebook, να μας τηλεφωνήσετε στα…

Διαβάστε περισσότερα

Electrogatos

O electrogatos.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Χρηστίδης ΑΕΒΕ στη Δράμα . Ύστερα από τέσσερα χρόνια πετυχημένης παρουσίας ήρθε η στιγμή της ανανέωσης.

Διαβάστε περισσότερα

BeautyStore

To beautystore ιδρύθηκε το 2010 στην Θεσσαλονίκη , ένα κατάστημα στο οποίο μπορεί κανείς να βρεί τα πιο δυσεύρετα, τα πιο πολυτελή και τα πιο hot brands περιποίησης και μακιγιάζ. Έχοντας πλήρη γνώση και αγάπη για τα προϊόντα τους η ομάδα του beautystore γνωρίζει την έννοια του μοναδικού .

Διαβάστε περισσότερα

50 – 50

Η dTek ανέλαβε την κατασκευή της ιστοσελίδας του 5050.gr – Το απόλυτο ηλεκτρονικό κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και τεχνολογίας! Ότι χρειαστείς είναι εδώ! Μπαίνοντας στο site καταλαβαίνετε ότι είστε στο σωστό μέρος!

Διαβάστε περισσότερα

Toys Shop

To toys-shop.gr , ένα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά καταστήματα παιχνιδιών , εμπιστεύθηκε ξανά την DTEK για την ανανέωση της online παρουσίας του .

Διαβάστε περισσότερα

Safesales

Η Safesales ξεκίνησε το 2010 από μια παρέα ανθρώπων που ήθελαν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα, με βάση την ανθρώπινη επικοινωνία . Η εταιρεία όταν μας προσέγγισε το 2013 μας ζήτησε ένα γρήγορο , αποτελεσματικό και όμορφο eshop . Το αποτέλεσμα πιστεύουμε πως δεν την απογοήτευσε .

Διαβάστε περισσότερα