Ιστοσελίδα Πρακτικής Άσκησης Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι.

Ιστοσελίδα Πρακτικής Άσκησης Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι.

Το γραφείο πρακτικής άσκησης μέσω ΕΣΠΑ του Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης έχει ως σκοπό την διαμεσολάβηση και την διασύνδεση φοιτητών και εταιρειών για την πραγματοποίηση της εξάμηνης πρακτικής άσκησης των φοιτητών του ΤΕΙ στις εταιρείες .

Αναζήτηση εργασίας μέσω wordpress

Επιλέξαμε για την διαχείριση του περιεχομένου το WordPress. Χάρη στην πληθώρα επιλογών του δημιουργήσαμε συγκεκριμένους μηχανισμούς για την καταχώρηση βιογραφικών από τους φοιτητές αλλά και εταιρειών από τους εργοδότες . Επίσης υπάρχει η δυνατότητα καταχώρησης αγγελιών οι οποίες απευθύνονται σε συγκεκριμένα τμήματα του ΑΤΕΙ.

 

Το wordpress πραγματικά μας εντυπωσίασε με τις δυνατότητες του οι οποίες μας επίτρεψαν στην ορθή καταχώρηση όλων των απαραίτητων στοιχείων αλλά και στην διαχείριση αυτών.

Η ιστοσελίδα δεν θα μπορούσε φυσικά να μην είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης αλλά και responsive . Για το λόγο αυτό δώσαμε έμφαση σε όλες τις προβολές προκειμένου να μην υπάρχουν ατέλειες πουθενά.

 

Το site στο σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των φοιτητών και των εταιρείων . Η καταχώρηση αγγελιών από εταιρείες γίνεται σε καθημερινή βάση κάτι το οποίο αυξάνει τις επιλογές των φοιτητών για την διεκπεραίωση της πρακτικής τους άσκησης αλλά και τις εταιρείες για την εύρεση του κατάλληλου υποψήφιου.