Ιστοσελίδες και μηχανές αναζήτησης

Ιστοσελίδες φιλικές στις μηχανές αναζήτησης

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνετε μια ιστοσελίδα εάν δεν μπορεί ο κόσμος να την βρει μέσα από τις μηχανές αναζήτησης. Φανταστείτε το σαν να ανοίγετε ένα μαγαζί χωρίς πινακίδες , χωρίς τηλέφωνο , χωρίς επαγγελματική κάρτα.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει να υλοποιήσει σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα το SEO (Search Engine Optimization) του site σας, με σκοπό την κατάταξη στις υψηλές θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

Το SEO μιας ιστοσελίδας δεν είναι όπως πιστεύουν αρκετοί ορισμένα μαγικά κόλπα τα οποία ξεγελούν τις μηχανές αναζήτησης. Κάτι τέτοιο μπορεί να συνέβαινε παλιά αλλά πλέον με όλα τα φίλτρα που συνεχώς αναβαθμίζουν τα search engines έχουν μετατρέψει το SEO σε ένα συνεχές project για το site μας το οποίο απαιτεί καθημερινή επιτήρηση.

Επίσης το SEO απαιτεί monitoring με συγκεκριμένα εργαλεία, keyword analysis, καλή γνώση της αγοράς αλλά και εμπειρία σε τεχνικές οι οποίες αυξάνουν τελικά το traffic του site μας.

Έχοντας πάντα ως σύμμαχο τα αποτελέσματα των μετρήσεων που παίρνουμε, την μελέτη του ανταγωνισμού καθώς και τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε σχεδιάζουμε την στρατηγική της εταιρείας σας η οποία θα σας οδηγήσει ψηλά στην κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Στείλτε μας παρακάτω την αίτηση σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης αυξάνοντας το πελατολόγιο σας και τις πωλήσεις σας.