Ποιοι είμαστε

Take your vision to victory

Η DTEK είναι ένα digital agency το οποίο δημιουργήθηκε το 2006 έχοντας ως αποστολή την επίλυση αληθινών προβλημάτων με την χρήση της τεχνολογίας.
Είτε έχετε ένα απλό website είτε μία σύνθετη εφαρμογή που απαιτεί διασύνδεση με API η ομάδα μας θα διαθέσει όλη την τεχνολογική της εξιδείκευση προκειμένου να αποκτήσετε το αποτέλεσμα που θέλετε. 

1287

Πελάτες

765

Ολοκληρωμένα Έργα

17

Έτη εμπειρίας

JACK OF MANY TRADES

Masters of quite a few

Η ενασχόλησή μας με διάφορα project όλα αυτά τα χρόνια μας έχει φέρει σε επαφή με διάφορες τεχνολογίες από τις οποίες έχουμε επιλέξει ορισμένες και έχουμε εξειδικευτεί επάνω σε αυτές.
 • Κατασκευή εφαρμογών με Laravel
 • Κατασκευή Eshop με Opencart
 • Κατασκευή Website με WordPress
 • Κατασκευή mobile apps με Flutter
 • Frontend με VueJS
 • Linux Server Administration
 • Cybersecurity
 • Digital Marketing.

Γιατί να μας προτιμήσετε

Δημιουργούμε ιστοσελίδες υψηλής αισθητικής, προσφέροντας μια εμπειρία που είναι ελκυστική, απλή και καθαρή, κάνοντας τον επισκέπτη να ενδιαφέρεται αμέσως. Παράλληλα, οι δημιουργίες μας είναι σχεδιασμένες για να δίνουν πλήρη έλεγχο στους χρήστες, παρέχοντας μια ευχάριστη και φιλική προς τον χρήστη εμπειρία. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μας προτιμήσετε θα λέγαμε πώς οι κυριότεροι είναι:

Γράφουμε κώδικα : Η ομάδα μας αποτελείται από αμιγώς προγραμματιστές οι οποίοι γνωρίζουν να γράφουν κώδικα σε υψηλό επίπεδο, κάτι το οποίο σας προσφέρει το πλεονέκτημα να παίρνετε το αποτέλεσμα που ακριβώς θέλετε.

Ταχύτητα : Η εταιρεία μας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας έχει αναπτύξει και εξελίξει agile μεθόδους παραγωγής κάτι το οποίο μας επιτρέπει να παράγουμε μεγάλο όγκο κώδικα σε μικρούς χρόνους.

Υποστήριξη : Έχουμε αναπτύξει ένα εξειδικευμένο τμήμα support το οποίο βρίσκεται δίπλα σας κάθε στιγμή σε κάθε σας ανάγκη. Είτε πρόκειται για μία απλή αλλαγή είτε για μία καινούρια λειτουργία με το που αναφερθεί στην ομάδα μας θα πρέπει να το θεωρείτε πώς έχει υλοποιηθεί.

Εξέλιξη : Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην εξέλιξή μας. Για τον λόγο αυτό επενδύουμε στην εκπαίδευση του προσωπικού είτε μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια , είτε με συμμετοχή σε meetups και συνέδρια.

Ο βασικότερος λόγος όμως να μας επιλέξετε είναι ότι μας αρέσει αυτό που κάνουμε.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΥΚΟΛΗ

Απλοποίηση και Αυτοματισμοί

Στην DTEK γνωρίζουμε πώς να κερδίζουμε χρόνο στην επιχείρησή σας αυτοματοποιώντας καθημερινές χρονοβόρες εργασίες αναλύοντας τα δεδομένα και τις ανάγκες σας και γράφοντας κώδικα για αυτές

 • Αυτόματη εισαγωγή δεδομένων με XML
 • Διασύνδεση με APIs
 • Διασύνδεση με ERPs ( Softone,Galaxy, Entersoft ..)
 • Δημιουργία Script για εκτέλεση καθημερινών εργασιών
 • Δημιουργία λειτουργιών για αυτόματη λήψη backup
 • Marketing Automation

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες

Στόχος μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών οι οποίες να είναι καινοτόμες και να έχουν μετρήσιμα αποτελέσματα. Είτε λοιπόν πρόκειται για την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος είτε για την κατασκευή ενός custom CRM σε Laravel για την εταιρεία σας, η DTEK είναι δίπλα σας.

Κατασκεύη Ιστοσελίδων

Παρουσιάστε με ξεχωριστό σχεδιασμό και μοναδικό τρόπο την εταιρείας σας μέσω μιας πλήρης δυναμικής ιστοσελίδας.

Mobile Apps με Flutter

Μεταμορφώνουμε τις ιδέες σας σε καινοτόμες mobile εφαρμογές με Flutter συνδυάζοντας λειτουργικότητα με εντυπωσιακό design.

Κατασκευή Eshop

Ξεκινήστε άμεσα τις πωλήσεις των προϊόντων σας μέσα από ένα πλήρως λειτουργικό eshop σε opencart ή woocommerce.

Digital Marketing

Ενισχύουμε την ψηφιακή σας παρουσία με αποτελεσματικές στρατηγικές digital marketing. Συνδέουμε την επιχείρησή σας με το κοινό σας.

Laravel Εφαρμογές

Δώστε στην επιχείρησή σας τα εργαλεία που χρειάζεται μέσα από μία custom laravel εφαρμογή και κάντε τη ζωή σας εύκολη.

Τεχνική υποστήριξη

Ενισχύουμε την ψηφιακή σας ασφάλεια με προηγμένες λύσεις cyber security. Προστατεύουμε τα δεδομένα και τις υποδομές σας από κάθε απειλή.