Κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχεία

Τα ξενοδοχεία πλέον ζουν και αναπνέουν κατά 90% από την παρουσία τους στο Internet. Έχοντας μία πρακτική και ευχάριστη ιστοσελίδα σας επιτρέπει να έχετε αποκλειστική διαχείριση των κρατήσεων σας χωρίς την εμπλοκή τρίτων.

Σχεδιάζεται με προσοχή για να παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα των υπηρεσιών και των παροχών που προσφέρετε στους επισκέπτες σας.

Αναλυτικά

Στοχεύουμε σε μια εξαιρετική εμπειρία για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, προσφέροντας όλες τις ανέσεις και τις πληροφορίες που χρειάζονται για να κάνουν τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο σας αξέχαστη.

Αναλυτικά θα έχετε:

  1. Mια εντυπωσιακή σελίδα παρουσίασης, όπου περιγράφονται λεπτομερώς οι εγκαταστάσεις, οι τύποι δωματίων, οι χώροι εστίασης, και όλες οι παροχές που προσφέρονται.
  2. Ένα αποτελεσματικό σύστημα κρατήσεων που επιτρέπει στους πελάτες να ελέγχουν τη διαθεσιμότητα, να κάνουν κρατήσεις online και να λαμβάνουν άμεσες επιβεβαιώσεις.
  3. Σελίδα με ειδικές προσφορές και πακέτα για επισκέπτες που επιθυμούν μια προνομιακή εμπειρία διαμονής.
  4. Συλλογή φωτογραφιών που αναδεικνύουν τον στυλ και την κομψότητα του ξενοδοχείου, περιλαμβάνοντας εικόνες από τους κοινόχρηστους χώρους, τα δωμάτια, το εστιατόριο και τις εγκαταστάσεις ευεξίας.
  5. Πληροφορίες για τη δυνατότητα διοργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων στους κατάλληλους χώρους του ξενοδοχείου.
  6. Παρουσίαση των δραστηριοτήτων και των αξιοθέατων που βρίσκονται στη γύρω περιοχή, προσφέροντας πληροφορίες για εκδρομές και αξιοθέατα.

Ενδιαφέρεστε για Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος;

επικοινωνήστε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους.