Κατασκευή Eshop

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος καθώς και την πλήρη προώθησή του, με στόχο πάντα την ενίσχυση των πωλήσεων σας.

Είτε θέλετε να κατασκευάσετε ένα καινούριο eshop, είτε να βελτιώσετε το ήδη υπάρχον που έχετε στη DTEK σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Δημιουργούμε από το μηδέν μοναδικά ηλεκτρονικά καταστήματα που πουλάνε από την πρώτη κιόλας μέρα.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής Eshop

Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά

Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος παρόλο που σήμερα μπορεί να έχει απλοποιηθεί αρκετά σε σχέση με το παρελθόν απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες προκειμένου να προσφέρει στον χρήστη μία μοναδική εμπειρία. Ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και για τον λόγο αυτό αντίστοιχα υψηλό θα πρέπει να είναι το επίπεδο υπηρεσιών που θα προσφέρει το κατάστημά σας.

element

Η Κατασκευή Eshop για ένα πραγματικό Online κατάστημα όπως γνωρίζουμε καλά στη DTEK.

Ανάλυση Απαιτήσεων

Στην DTEK γνωρίζουμε το ηλεκτρονικό εμπόριο από το 2006. Από την εποχή που ήταν δευτερεύουσα ανάγκη μέχρι την σημερινή όπου η ύπαρξη ενός φυσικού καταστήματος είναι αυτή που προβληματίζει μία επιχείρηση. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες οι οποίοι αφού αναλύσουν τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας, σχεδιάζουν την κατάλληλη λύση για εσάς πάντα με στόχο την αύξηση των πωλήσεων. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα e-shop φιλικό προς τον χρήστη, αξιόπιστο, γρήγορο και λειτουργικό.

Μοναδικό Design, Responsive Design

Στη DTEK, ο σχεδιασμός ενός eshop είναι μοναδικός, όπως η επιχείρησή σας. Η κατασκευή eshop ξεκινάει από μία λευκή κόλλα χαρτί. Βασιζόμενοι στην ανάλυση απαιτήσεων και στα guidelines που προκύπτουν από το branding σας σχεδιάζουμε στο figma ή στο adobe xd ένα πλήρως λειτουργικό πρωτότυπο τόσο για desktop όσο και για φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets. Η τάση της εποχής στο design είναι mobile first και στην DTEK ξέρουμε να δίνουμε έμφαση σε αυτό.

Search Engine Optimization - SEO

Η αύξηση της επισκεψιμότητας σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα συνεπάγεται με αύξηση πωλήσεων.Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης, γνωστή ως SEO, αναφέρεται στην προσαρμογή της δομής και του περιεχομένου ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, με σκοπό την βελτίωση της κατανόησης και της ευκολίας πρόσβασης από τις μηχανές αναζήτησης. Ο κύριος στόχος είναι η προώθηση της ιστοσελίδας σας σε μεγαλύτερη θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και η αύξηση του όγκου των επισκεπτών μέσω οργανικών αποτελεσμάτων.

Έμφαση στην εμπειρία χρήστη UI/UX

Δίνουμε έμφαση στην εμπειρία του χρήστη κατά τη διάρκεια της περιήγησης στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Από την στιγμή που θα προσθέσει ένα αντικείμενο στο καλάθι μέχρι την στιγμή που θα αποφασίσει να μας εμπιστευθεί για την αγορά υπάρχουν δεκάδες λεπτομέρειες που πρέπει να ληφθούν υπόψιν προκειμένου η εμπειρία της αγοράς να είναι ευχάριστη και επαναλαμβανόμενηΣτην DTEK η κατασκευή ενός eshop είναι διαφορετική για κάθε επιχείρηση και γνωρίζουμε πώς να μετατρέψουμε το ηλεκτρονικό εμπόριο σε μία μοναδική εμπειρία.

Custom Development

Η ομάδα μας αποτελείται από Developers και Designers με πολυετή εμπειρία. Έχουμε γνώση σε επίπεδο κώδικα και μπορούμε να αναπτύξουμε για την επιχείρησή σας οποιαδήποτε λειτουργία επιθυμείτε. Μπορούμε να μεταφράσουμε σε κώδικα οποιαδήποτε λειτουργία θέλετε να υποστηρίζει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ενισχύοντάς το με πλούσια feautres τα οποία θα το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Αυτόματη εισαγωγή προϊόντων

Διασύνδεση του eshop με XML ή API προμηθευτών για γρήγορη και αυτόματη εισαγωγή προϊόντων. Εσείς ορίζεται μόνο την τιμολογιακή σας πολιτική. Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται τον κατάλογο των προϊόντων σας χωρίς να επιβαρύνεστε το κόστος παραγγελίας και αποθήκευσης αυτών. Επίσης σε long term χρήση αυξάνεται ο μέσος όρος του καλαθιού ανα χρήστη.

Διασύνδεση με ERP

Έχουμε αναπτύξει γέφυρες οι οποίες λειτουργούν άψογα με όλα τα γνωστά ERP της αγοράς όπως Softone , Pylon , Entersoft και Galaxy. Επίσης έχουμε τη δυνατότητα ανάπτυξης και παραμετροποίησης της γέφυρας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Δυνατότητα B2B

Μπορείτε να προσφέρετε υπηρεσίες B2B στους πελάτες σας χάρη στις εξιδεικευμένες λειτουργίες που έχουμε αναπτύξει. Από τον καθορισμό τιμολογιακών πολιτικών, την δυνατότητα ποσοτικών εκπτώσεων, την εύκολη διαχείριση των αποθεμάτων και των παραγγελιών σε συνδυασμό με ένα δυνατό σύστημα reporting είμαστε σίγουροι πως διαθέτουμε τα απαραίτητα εργαλεία τα οποία θα εκτινάξουν τις B2B πωλήσεις σας.

Τεχνική Υποστήριξη

Η υποστήριξη και η βοήθειά μας δεν τελειώνει ποτέ. Είμαστε πάντα δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε, παρέχοντας λύσεις αλλά και συμβουλές για την αποτελεσματική προώθηση του project σας. Η ομάδα μας βρίσκεται συνέχεια κοντά σας τόσο κατά τη διάρκεια της υλοποίησης όσο και μετέπειτα.

Κατασκευάζουμε Eshop με οποιαδήποτε πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου

Η ομάδα της DTEK σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της έχει αποκτήσει τεράστια και πολύτιμη εμπειρία σε όλες τις γνωστές πλατφορμές του ηλεκτρονικού εμπορίου.
Έχουμε υλοποιήσει αμέτρητες custom λειτουργίες σε όλες τις πλατφόρμες από διασυνδέσεις με ERP , εισαγωγή προϊόντων με XML, custom ανάπτυξη extension
και φυσικά σχεδιασμό και υλοποίηση custom themes.

OpenCart_icon.svg

Κατασκευή Eshop με Opencart

To οpencart αποτελεί την αγαπημένη μας πλατφόρμα για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος. Έχουμε αναπτύξει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες καθώς επίσης και extensions για την διεκπεραίωση των καθημερινών σας αναγκών. Μερικές από αυτές είναι διασύνδεση με τράπεζα , γεφύρωση με ERP, διασύνδεση με μεταφορικές όπως ELTA, ACS, SPEEDEX και τέλος με SKROUTZ, BESTPRICE, EBAY, SHOPFLIX.

WooCommerce_logo.svg

Κατασκευή Eshop με WooCommerce

Η DTEK δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίζει το WooCommerce το οποίο αποτελεί μία από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και η οποία βασίζεται στο wordpress. Γνωρίζουμε πώς να κατασκευάσουμε για εσάς όλες τις απαραίτητες λειτουργίες όπως και το πώς να κάνουμε το eshop σας γρήγορο. Έχουμε δουλέψει με ορισμένα από τα πιο γνωστά woocommerce στην Ελλάδα.

prestashop-logo

Κατασκευή Eshop με Prestashop

Η δημιουργία ενός e-shop με PrestaShop παρέχει μια ολοκληρωμένη και φιλική προς τον χρήστη λύση, καθώς το PrestaShop είναι ειδικά σχεδιασμένο για το e-commerce. Με πλούσιες δυνατότητες διαχείρισης προϊόντων και εύκολη ενσωμάτωση πληρωμών, το PrestaShop καθιστά απλή τη διαδικασία πώλησης online. Τα δυνατά του σημεία είναι η πληθώρα Modules καθώς και η κοινότητα που το υποστηρίζει.

magento-2

Κατασκευή Eshop με Magento

Το magento αποτελεί την ναυαρχίδα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με ένα τεράστιο codebase υπόσχεται την υποστήριξη ακόμα και των πιο δύσκολων λειτουργιών ενός καταστήματος. Έχουμε εργαστεί επιτυχώς με αρκετά magento και γνωρίζουμε και πως να υλοποιούμε custom λειτουργίες αλλά και πώς να αντιμετωπίζουμε καθημερινά προβλήματα και ανάγκες που προκύπτουν από την χρήση του.

1969px-Laravel.svg

Κατασκευή Eshop με Laravel

Η κατασκευή ενός e-shop με τη χρήση του Laravel προσφέρει προηγμένη ευελιξία και προσαρμοστικότητα, καθώς το Laravel είναι ένα ισχυρό MVC framework για PHP. Με την εκτεταμένη κοινότητα και τα πλούσια πακέτα που προσφέρει, οι δυνατότητες είναι σχεδόν απεριόριστες, επιτρέποντας την δημιουργία ενός πλήρως προσαρμοσμένου ηλεκτρονικού καταστήματος.

shopify-logo

Κατασκευή Eshop με Shopify

Η δημιουργία ενός eshop με το Shopify προσφέρει μια εύκολη και αποτελεσματική λύση για το online εμπόριο. Προσφέρει αυτοματοποιημένη διαχείριση αποθεμάτων, ενσωματωμένες λύσεις πληρωμών και ισχυρά εργαλεία μάρκετινγκ και SEO. Με την υποστήριξη μιας δυνατής κοινότητας και 24/7 τεχνικής βοήθειας είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που θέλουν να ξεκινήσουν με ελάχιστη τεχνική γνώση.

Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω παραθέτουμε ορισμένες από τις πιο συχνές ερωτήσεις που απαντάμε και οι οποίες σχετίζονται με την κατασκευή eshop.

Η αύξηση του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι κάθε χρόνο ολοένα και μεγαλύτερη με αποκορύφωμα την εποχή του Covid όπου ήταν εκθετική. Οι επιχειρήσεις που ήταν οργανωμένες στο ηλεκτρονικό εμπόριο απόλαυσαν τα πλεονεκτήματά του και συνέχισαν να λειτουργούν και μάλιστα σημειώνοντας μεγάλους τζίρους. Επομένως εαν θέλαμε να απαντήσουμε το ερώτημα σε μία πρόταση τότε θα λέγαμε πώς το ηλεκτρονικό εμπόριο συμβάλλει στην αύξηση του τζίρου της επιχείρησης , της εξωστρέφειας καθώς και της αύξησης του πελατολογίου της μειώνοντας τα κόστη λειτουργίας.

Η επιλογή της πλατφόρμας που θα βασιστεί το eshop σας είναι μία περίπλοκη ερώτηση και συχνά η απάντηση διαφέρει ανάλογα με την περίπτωση. Η σωστή απάντηση προκύπτει ύστερα από την καταγραφή των αναγκών σας. 

Στην DTEK διατηρούμε μία πλήρως καταρτισμένη ομάδα η οποία μπορεί να σας υποστηρίξει στις παρακάτω πλατφόρμες : 

  1. Opencart
  2. WordPress
  3. Prestashop
  4. CSCART
  5. Magento
  6. Shopify

Το κόστος ενός ηλεκτρονικού καταστήματος διαμορφώνεται από τις εργατοώρες που θα δαπανηθούν και από την πολυπλοκότητα του έργου. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο βασίζεται σε ένα έτοιμο theme και ενσωματώνει βασικές λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου σαφώς και θα έχει μικρότερο κόστος από ένα eshop με custom design , διασύνδεση με ERP, συγχρονισμό με XML και custom υλοποιήσεις.

Συνήθως το χρονικό διάστημα που απαιτείται είναι 4-8 εβδομάδες ανάλογα με τις απαιτήσεις. Θα χρειαστεί να γίνει μεταφορά δεδομένων από κάποιο προυπάρχον κατάστημα, θα γίνει γεφύρωση με erp, θα υπάρχουν revisions στο design; Τα παραπάνω είναι ορισμένοι από τους παράγοντες που μεταβάλλουν τον χρόνο παράδοσης.

Το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς υποστήριξη είναι σχεδόν βέβαιο πώς σε λίγο καιρό απλά δεν θα υπάρχει. Το eshop είναι ένας ζωντανός οργανισμός και στην DTEK το γνωρίζουμε καλά αυτό παρέχοντάς σας ποιοτική υποστήριξη στην οποία προσφέρουμε άμεση επίλυση όλων των θεμάτων όπως επίσης και συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με την βελτίωση του eshop σας.

Ενδιαφέρεστε για Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος;

επικοινωνήστε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους.