Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Αναλαμβάνουμε την υποστήριξη της ιστοσελίδας σας καθώς και την πλήρη αναβάθμισή της προκειμένου να παραμένει ανά πάσα ώρα και στιγμή λειτουργική.

Είτε θέλετε να προσθέσετε μία νέα λειτουργία στην ιστοσελίδα σας, είτε να προσθέσετε έναν νέο προμηθευτή στο eshop σας είτε να αναβαθμίσετε την laravel εφαρμογή σας, το τεχνικό τμήμα της DTEK μπορεί να σας υποστηρίξει σε όλες τις ανάγκες σας. Η υποστήριξη ενός έργου είναι για εμάς εξίσου σημαντική με την κατασκευή του.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης Ιστοσελίδων

Περί υποστήριξης

Η ιστοσελίδα σας είναι η ψηφιακή σας βιτρίνα προς τον κόσμο, για αυτό είναι ζωτικής σημασίας να διατηρείται ενημερωμένη και λειτουργική σε κάθε στιγμή. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που ειδικεύονται στο να διαχειρίζονται ιστοσελίδες με αποτελεσματικότητα και ευελιξία. Ανεξάρτητα από την πλατφόρμα στην οποία έχετε κατασκευάσει την ιστοσελίδα σας, μπορούμε να την υποστηρίξουμε και να την βελτιώσουμε για εσάς. Αναλαμβάνουμε την παρακολούθηση της απόδοσης της ιστοσελίδας σας, την ενημέρωση των πλατφορμών και των προσθέτων που χρησιμοποιείτε, καθώς και την παροχή άμεσης τεχνικής υποστήριξης για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

element

Σε ποιους τομείς μπορούμε να σας υποστηρίξουμε.

Τεχνική Υποστήριξη Eshop

Θα μπορούσαμε να πούμε πώς σήμερα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη και συντήρηση από ένα φυσικό. Είτε λόγω αναβαθμίσεων που χρειάζεται να γίνονται, είτε για την προσθήκη νέων λειτουργιών είτε για την αντιμετώπιση κάποιου bug. Στην DTEK υποστηρίζουμε καθημερινά δεκάδες eshop εξασφαλίζοντας τόσο την ομαλή λειτουργία τους όσο και την αναβάθμιση αυτών.

Τεχνική Υποστήριξη WordPress

Το WordPress είναι το δημοφιλέστερο CMS παγκοσμίως με πάνω από 500 εκατομμύρια εγκαταστάσεις και με χιλιάδες plugins τα οποία ενισχύουν την λειτουργικότητά του. Είναι συχνό φαινόμενο μία εγκατάσταση wordpress να εμφανίζει διάφορα προβλήματα είτε ύστερα από κάποιο update είτε από conflict το οποίο δημιουργείται από ασυμβατότητα μεταξύ plugins ή κάποιου theme. Στην DTEK γνωρίζουμε την πλατφόρμα του WordPress σε επίπεδο κώδικα και ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι ένα site να μην μένει offline ούτε ένα λεπτό.

Τεχνική Υποστήριξη Linux Server

Στην DTEK αναγνωρίζουμε το πόσο σημαντική είναι η σωστή λειτουργία των server που φιλοξενούν τις εφαρμογές σας. Η καθημερινή μας ενασχόληση πάνω σε linux servers μας έχει προσφέρει πολύτιμη εμπειρία για την σωστή ρύθμιση και εγκατάσταση server, για την προστασία και την ασφάλεια των ευαίσθητων δεδομένων σας όπως επίσης και για την καθημερινή συντήρηση και την απαραίτητη ενημέρωση των server. Υποστηρίζουμε server επιχειρήσεων , server πανεπιστημίων, web servers και database servers.

Τεχνική Υποστήριξη Γεφυρών ERP

Η εταιρεία μας μπορεί να υποστηρίξει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και την διασύνδεση αυτού με το ERP της εταιρείας σας. Έτσι είτε χρειάζεστε κάποια νέα λειτουργία είτε θέλετε να επιλύσετε κάποιο bug στην DTEK μπορούμε να αναβαθμίσουμε την γέφυρα του eshop με το erp σας προκειμένου ο συγχρονισμός των προϊόντων , των πελατών και των πελατών σας να λειτουργεί σωστά και συνεχόμενα ακολουθώντας το business logic της εταιρείας σας.

Τεχνική Υποστήριξη Laravel Εφαρμογών

Στην ομάδα μας διαθέτουμε έμπειρους προγραμματιστές, εξοικειωμένους με το laravel framework. Μπορούμε να διορθώσουμε οποιοδήποτε bug υπάρχει στην laravel εφαρμογή σας, να σας υποστηρίξουμε στην ανάπτυξη νέων λειτουργιών σε αυτή όπως επίσης και να αναβαθμίσουμε την υπάρχουσα εφαρμογή σε μία νέα έκδοση της Laravel. Επίσης μπορούμε να υποστηρίξουμε όλα τα γνωστά πακέτα που υπάρχουν για τη Laravel. Τέλος έχουμε αναπτύξει εφαρμογές με laravel για όλο το φάσμα των επιχειρήσεων.

Τεχνική Υποστήριξη Flutter Εφαρμογών

Προσφέρουμε μια αξιόπιστη, γρήγορη και ασφαλή φιλοξενία για την κατασκευή της ιστοσελίδα σας. Οι servers μας λειτουργούν σε περιβάλλον cloud, χρησιμοποιούν σύγχρονους SSD δίσκους, εξελιγμένα συστήματα CDN & caching, με αποτέλεσμα να σας προσφέρουν απίστευτες ταχύτητες αλλά και 100% hardware up-time. Επιπλέον, οι servers μας είναι βελτιστοποιημένοι για το WordPress το οποίο επιλέγουμε για την κατασκευή ιστοσελίδων με τεχνολογίες αιχμής για μεγάλες ταχύτητες και εξοικονόμηση πόρων.

Τεχνική Υποστήριξη Codeigniter Εφαρμογών

Το Codeiginter είναι ένα από τα παλιότερα PHP Frameworks. Η ομάδα μας μπορεί να σας υποστηρίξει στην συντήρηση του project σας το οποίο έχει χτιστεί με CodeIgniter. Μπορούμε να αναπτύξουμε νέες λειτουργίες πάνω σε αυτό αλλά και να διορθώσουμε προβλήματα που αντιμετωπίζεται. Τέλος μπορούμε να κάνουμε migration την εφαρμογή σας από Codeigniter σε Laravel.

Τεχνική Υποστήριξη σε Θέματα Ασφάλειας

Η τεχνική υποστήριξη σε θέματα ασφάλειας αποτελεί έναν κρίσιμο τομέα για κάθε εταιρεία, ιδίως για εκείνες που διαχειρίζονται ευαίσθητα δεδομένα ή προσφέρουν υπηρεσίες στον χώρο της τεχνολογίας. Στη dtek μπορούμε να σας υποστηρίξουμε σε θέματα κυβερνοασφάλειας, προστασίας δεδομένων και αντιμετώπισης κυβερνοεπιθέσεων.

Τεχνική Υποστήριξη Βάσεων Δεδομένων

Η βάση δεδομένων αποτελεί την καρδιά μιας επιχείρησης καθώς διασφαλίζει την λειτουργία της. Η DTEK μπορεί να υποστηρίξει την διαχείριση βάσεων δεδομένων της επιχείρησής σας σε επίπεδο ενημέρωσης και αναβάθμισης συστημάτων, ασφάλειας δεδομένων και ανάκτηση δεδομένων σε περίπτωση απώλειας, καθώς και παρακολούθηση απόδοσης.

Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω παραθέτουμε ορισμένες από τις πιο συχνές ερωτήσεις που απαντάμε και οι οποίες σχετίζονται με την Τεχνική Υποστήριξη.

Η εταιρεία μας μπορεί να σας υποστηρίξει είτε με μηνιαίο συμβόλαιο υποστήριξης στο οποίο καθορίζονται οι εργασίες που προσφέρουμε είτε per task το οποίο αρχικά κοστολογείται και στη συνέχεια ξεκινάμε την επίλυσή του.

Η πρώτη περίπτωση αυτή συμφέρει επιχειρήσεις με συχνές καθημερινές ανάγκες σε υποστήριξη ενώ η δεύτερη επιχειρήσεις οι οποίες έχουν μικρότερες ανάγκες. 

Επίσης τα συμβόλαια υποστήριξης έχουν προτεραιότητα έναντι των μεμονωμένων περιπτώσεων υποστήριξης

Η επιχείρησή μας λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 – 17:00. Σε όλο αυτό το διάστημα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του ticket system είτε μέσω email. 

Το κόστος της μηνιαίας υποστήριξης διαμορφώνεται ανάλογα από τις ανάγκες σας και ξεκινάει από τα 100 ευρώ μηνιαίως. Το κόστος της υποστήριξης per task ξεκινάει από τα 20 ευρώ και διαμορφώνεται ανάλογα με την πολυπλοκότητά του.

Θα χρειαστεί να διαθέτετε πρόσβαση στο control panel του website σας ( συνήθως plesk ή cpanel ) , επίσης θα χρειαστούμε είτε FTP Account είτε πρόσβαση στο Git του project προκειμένου να μπορέσουμε να επιλύσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Χωρίς τεχνική υποστήριξη είναι σχεδόν βέβαιο πώς σε λίγο καιρό απλά η ιστοσελίδα σας δεν θα υπάρχει μιας και είναι ένας ζωντανός οργανισμός και στην DTEK το γνωρίζουμε καλά αυτό παρέχοντάς σας ποιοτική υποστήριξη στην οποία προσφέρουμε άμεση επίλυση όλων των θεμάτων όπως επίσης και συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με την βελτίωση του website σας.

Ενδιαφέρεστε για Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος;

επικοινωνήστε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους.