Google Ads

Το Google Display Network παράγει περισσότερες από 1 τρισεκατομμύριο προβολές… κάθε μήνα!

Είναι γνωστό πως η Google είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως, με 5 δισεκατομμύρια queries καθημερινά. Παράλληλα, η Google έχει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων ιστοσελίδων που εμφανίζει και εκεί τις διαφημίσεις σας.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαφήμισης στο δίκτυο της Google

Διαφήμιση που Μετράει

Το μειονέκτημα της διαφήμισης στα παραδοσιακά μέσα όπως τηλεόραση, ραδιόφωνο και έντυπο τύπο είναι πως δεν μπορεί να μετρηθεί η αποτελεσματικότητα της έχοντας ως συνέπεια να μην μπορεί να βελτιωθεί ή να επαναχρησιμοποιηθεί, στοιχίζοντας λεφτά και πόρους από την επιχείρηση που διαφημίζεται.

Η διαφήμιση στο δίκτυο της google λύνει το παραπάνω πρόβλημα καθώς σε συνδυασμό με το εργαλείο Google Analytics κάθε επιχείρηση μπορεί να θέσει τους στόχους της και να μετρήσει την αποτελεσματικότητα τους.

element

Το Google Ads είναι ένας από τους αποδοτικότερους τρόπους διαφήμισης online, καθώς προβάλλει την εταιρεία μας τη στιγμή που ο καταναλωτής ψάχνει αυτό που παρέχουμε.

Η ομάδα της DTEK σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της έχει αποκτήσει τεράστια και πολύτιμη εμπειρία στη δημιουργία και διαχείριση διαφημιστικών καμπανιών.
Έχουμε υλοποιήσει διαφημιστικές καμπάνιας για eshop, για τουριστικές επιχειρήσεις, για πανεπιστημιακά μεταπτυχιακά προγράμματα
καθώς και δεκάδες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών.

Google Search Network Campaigns

Στον σύγχρονο, ψηφιακό κόσμο, η εμφάνιση της διαφήμισης μιας επιχείρησης στη σωστή στιγμή και στο σωστό κοινό είναι ζωτικής σημασίας. Το Google Search Network προσφέρει ακριβώς αυτό: τη δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρησή σας μέσω ελκυστικών διαφημίσεων κειμένου, ακριβώς όταν οι πιθανοί πελάτες αναζητούν σχετικά προϊόντα ή υπηρεσίες. Διαλέγοντας κατάλληλες "λέξεις-κλειδιά" και "φράσεις-κλειδιά", μπορείτε να εστιάσετε ακριβώς στο κοινό που επιθυμείτε, ενισχύοντας την απήχηση του brand σας και βελτιώνοντας την απόδοση των διαφημίσεών σας. Η συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητα της Google και ο τεράστιος όγκος αναζητήσεων που λαμβάνουν χώρα καθημερινά καθιστούν τη διαφήμιση στο Search ένα ισχυρό εργαλείο για κάθε επιχείρηση.

Google Display Network Campaigns

Το Google Display Network είναι μια ισχυρή πλατφόρμα για να προβάλλετε το brand σας μέσω δυναμικών και ελκυστικών διαφημίσεων όπως banners, GIFs, βίντεο και κείμενο, επιτρέποντας σας να φτάσετε στο κοινό σας από περισσότερα σημεία. Με εκατομμύρια προβολές μηνιαίως, αποτελεί έναν πανίσχυρο σύμμαχο για την προώθηση της επιχείρησής σας. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η ικανότητα να φτάσετε το κοινό σας με στοχευμένη ακρίβεια, χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως η στόχευση βάσει ενδιαφερόντων ή η επιλογή συγκεκριμένων ιστοσελίδων. Ανακαλύψτε τη δύναμη του Google Display Network και μετατρέψτε κάθε προβολή σε μια ευκαιρία για να συνδεθείτε με το κοινό σας, αυξάνοντας την απήχηση και την απόδοση της επιχείρησής σας στον ψηφιακό κόσμο.

Youtube Ad Campaigns

Οι διαφημίσεις στο YouTube έχουν αναδειχθεί σε μία από τις πιο δυναμικές και αποδοτικές μορφές online διαφήμισης. Με το video να αποτελεί την πιο ισχυρή μορφή διαφήμισης, το YouTube παρέχει μια πλατφόρμα όπου κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους, μπορεί να απευθυνθεί αποτελεσματικά στο επιθυμητό κοινό με προσιτό κόστος. Η δυνατότητα ακριβούς στόχευσης βάσει τοποθεσίας, ηλικίας, ενδιαφερόντων, λέξεων-κλειδιών ή ακόμη και προηγούμενων παρακολουθήσεων του χρήστη, καθιστά το YouTube μία από τις πιο ευέλικτες και στοχευμένες πλατφόρμες διαφήμισης.Οι διαφημίσεις μας στο YouTube είναι σχεδιασμένες για να κεντρίζουν την προσοχή και να δημιουργούν άμεσο ενδιαφέρον, με σαφήνεια στο μήνυμα και δελεαστικά οπτικά στοιχεία. Η στρατηγική μας επικεντρώνεται στην ενεργοποίηση των χρηστών να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, είτε πρόκειται για επίσκεψη στην ιστοσελίδα σας, είτε για αγορά ενός προϊόντος.

Shopping Ad Campaigns

Από τον Ιούλιο του 2019, οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα έχουν πλέον πρόσβαση στην πιο σύγχρονη επιλογή διαφήμισης για την λιανική πώληση: τα Shopping Ads. Αυτή η μέθοδος προσφέρει μια απίστευτη ευκαιρία για τα brands να εμφανίσουν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές, μέσω του Google Ads. Όταν ένας χρήστης αναζητά ένα προϊόν που προσφέρετε, η διαφήμισή σας θα εμφανίζεται αμέσως στα αποτελέσματα της αναζήτησης, με φωτογραφία, τιμή, και περιγραφή, επιτρέποντας στον χρήστη να αγοράσει άμεσα το προϊόν σας. Αυτό αυξάνει την πιθανότητα πώλησης και επισκεψιμότητας στο eshop σας, καθώς οι χρήστες έρχονται σε επαφή με τα προϊόντα σας πιο άμεσα και στοχευμένα. Οι χρήστες κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας μόνο εάν ενδιαφέρονται για το προϊόν, προσελκύοντας έτσι περισσότερους δυνητικούς πελάτες στην ιστοσελίδα σας. Στην DTEK, προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη και διαχείριση των Shopping Ads, διασφαλίζοντας ότι η διαφήμισή σας θα είναι αποτελεσματική.

Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω παραθέτουμε ορισμένες από τις πιο συχνές ερωτήσεις που απαντάμε και οι οποίες σχετίζονται με την διαχείριση των Google Ads.

Οι βασικότεροι λόγοι συνοψίζονται παρακάτω:

  • Η αγορά είναι τόσο ανταγωνιστική που για να εξασφαλίσετε κερδοφορία από τις διαφημίσεις Google Ads, απαιτείται η ειδίκευση ενός επαγγελματία διαφημιστικού συμβούλου που να έχει την απαραίτητη κατάρτιση, πιστοποίηση και εμπειρία.
  • Επειδή παρακολουθούμε πολλαπλές καμπάνιες, έχουμε τη δυνατότητα να αναγνωρίσουμε άμεσα τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς και να σας παρέχουμε σημαντικές πληροφορίες που θα σας καθοδηγήσουν προς τις κατάλληλες ενέργειες.
  • Για τον ίδιο λόγο, έχουμε την ικανότητα να αναγνωρίσουμε γρήγορα πού οι δικές σας καμπάνιες χρήζουν βελτίωσης, πού υπάρχει δυνατότητα για πρόοδο, και ποιες πτυχές δεν απαιτούν περαιτέρω προσπάθειες βελτιστοποίησης..

Ίσως η πιο συχνή ερώτηση όταν έχουμε να κάνουμε με διαφημιστικές καμπάνιες στο google ads είναι το μηνιαίο κόστος. Η καλύτερη απάντηση στην ερώτηση αυτή είναι πόσα χρήματα θα δίνατε προκειμένου να βγάζατε ένα Χ ποσό και εαν θα δίνατε τα διπλάσια αν διπλασιάζονταν τα έσοδα. Προφανώς και η απάντηση θα ήταν ναι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η σωστή απάντηση είναι πώς η εμπειρία του διαφημιστή, ο έλεγχος του ανταγωνισμού σε συνδυασμό με τις γνώσεις σας θα μας οδηγήσουν στον καθορισμό του σωστού budget.

Επίσης μια ακόμα συχνή ερώτηση είναι το πόσο γρήγορα θα αρχίσει να αποδίδει. Η απάντηση είναι δύσκολο να δοθεί όμως σίγουρα μπορεί να γίνει ένα sales forecasting το οποίο να λαμβάνει αποτελέσματα από το google analytics και σε συνδυασμό με άλλες πηγές δεδομένων να βγει μια πρόβλεψη.

Ενδιαφέρεστε για Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος;

επικοινωνήστε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους.