Κατασκευή e-shop safesales.gr

Το Safesales είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μια ευρεία γκάμα τεχνολογικών προϊόντων, όπως smartphones και action cameras, αλλά και spy προϊόντα όπως καταγραφικά ήχου και κρυφές κάμερες. Με εξειδίκευση στην ασφάλεια και την προστασία των πελατών, το Safesales προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και λύσεις για τις ανάγκες ασφαλείας και παρακολούθησης. Ανακαλύψτε την τεχνολογία με ασφάλεια στο Safesales και εξασφαλίστε εξειδικευμένα προϊόντα για τις ανάγκες σας.

Βήματα που ακολουθήθηκαν

1.Καθορισμός Στόχων

Αναλύσαμε τους στόχους του Safesales, όπως η πώληση τεχνολογικών και spy προϊόντων με έμφαση στην ασφάλεια και την προστασία.

2.Σχεδιασμός και Οργάνωση

Δημιουργήθηκε ένας σχεδιασμός και μια οργάνωση του ιστότοπου Safesales για βέλτιστη πλοήγηση και εμπειρία χρήστη.

3.Επιλογή Πλατφόρμας και Φιλοξενίας

Επιλέχθηκε η πλατφόρμα Opencart για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος, ενώ επιλέχθηκε κατάλληλη φιλοξενία για αξιοπιστία και απρόσκοπτη λειτουργία.

4.Δημιουργία Περιεχομένου

Αναπτύχθηκε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας για τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων περιγραφών προϊόντων και πληροφοριών για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία.

5.Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός του ιστοτόπου πραγματοποιήθηκε με custom στοιχεία, προσαρμοσμένα στην ταυτότητα της εταιρείας DTEK και τις απαιτήσεις του Safesales.

6.Δοκιμή

Πραγματοποιήθηκαν δοκιμές για να επιβεβαιωθεί ότι ο ιστότοπος λειτουργεί ομαλά και ότι οι λειτουργίες του είναι απρόσκοπτες.

7.Δημοσίευση

Ο ιστότοπος Safesales δημοσιεύτηκε και έγινε προσβάσιμος στο κοινό μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω βημάτων.

8.Προώθηση και Συντήρηση

Το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας DTEK αναλαμβάνει την προώθηση του Safesales μέσω διαφόρων καναλιών όπως το Skroutz, το Shopflix, και το Courier Center. Επιπλέον, προστίθενται λειτουργίες όπως η διασύνδεση με το ERP της εταιρείας Pylon της Epsilon Net, καθώς και η custom υλοποίηση για την αγορά bundle προϊόντων.

Κατασκευή Eshop Safesales

  • ClientSafesales
  • Categorye-commerce
  • Tags,
  • Websitehttps://safesales.gr