Κατασκευή e-shop thegamerules.com

Το The Game Rules είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2015 και προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης επιτραπέζιων παιχνιδιών, εισάγοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια ποικιλία από τίτλους που μπορούσαν μόνο να βρεθούν σε καταστήματα του εξωτερικού. Από την αρχή της λειτουργίας του, το The Game Rules έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της κοινότητας των Boardgamers, προσφέροντας χιλιάδες νέους και κλασικούς τίτλους που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Σήμερα, παραμένει το μεγαλύτερο κατάστημα στην Ελλάδα, προσφέροντας πάνω από 100 κατηγορίες επιτραπέζιων παιχνιδιών με δεκάδες τρόπους παιξίματος και μηχανισμούς.

Βήματα που ακολουθήθηκαν

1.Καθορισμός Στόχων

Αναλύσαμε τους στόχους μας για το The Game Rules, όπως η δημιουργία ενός μεγάλου καταλόγου επιτραπέζιων παιχνιδιών, η προσφορά μοναδικών δώρων και αξεσουάρ, καθώς και η αύξηση της διασκέδασης για τους πελάτες μας.

2.Σχεδιασμός και Οργάνωση

Δημιουργήθηκε ένας σχεδιασμός που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του καταστήματος The Game Rules, βασιζόμενος στις προδιαγραφές που δόθηκαν από τον σχεδιαστή (XD), με έμφαση στο pixel-perfect design.

3.Επιλογή Πλατφόρμας και Φιλοξενίας

Επιλέξαμε την πλατφόρμα OpenCart για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος The Game Rules, λαμβάνοντας υπόψη την ευελιξία και τις λειτουργίες που προσφέρει. Επίσης, επιλέξαμε κατάλληλη φιλοξενία για να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του ιστότοπου.

4.Δημιουργία Περιεχομένου

Δημιουργήθηκε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας για τον ιστότοπο The Game Rules, περιλαμβάνοντας περιγραφές προϊόντων και αναλυτικές πληροφορίες για την ενοικίαση επιτραπέζιων παιχνιδιών και τα προϊόντα ψυχαγωγίας που προσφέρονται.

5.Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός του ιστότοπου The Game Rules έγινε με προσοχή στη λειτουργικότητα και την ευκολία πλοήγησης των χρηστών. Το design είναι custom και προσαρμοσμένο στις ανάγκες και την αισθητική του καταστήματος.

6.Δοκιμή

Πραγματοποιήθηκαν δοκιμές για να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του ιστότοπου The Game Rules, καθώς και η σωστή απεικόνιση του περιεχομένου σε διάφορες συσκευές και πλατφόρμες.

7.Δημοσίευση

Ο ιστότοπος The Game Rules δημοσιεύτηκε και έγινε προσβάσιμος στους χρήστες. Όλο το περιεχόμενο και οι λειτουργίες είναι πλήρως λειτουργικές και προσβάσιμες σε πραγματικό χρόνο.

8.Συγχρονισμός με XML προμηθευτών

Δημιουργήθηκε ένας μηχανισμός συγχρονισμού με XML προμηθευτές, επιτρέποντας τη μαζική εισαγωγή προϊόντων στο κατάστημα The Game Rules, βασιζόμε νος σε προδιαγραφές και κανόνες που καθορίστηκαν για την τιμολογιακή πολιτική και την διαχείριση των προϊόντων.

Κατασκευή e-shop thegamerules.com