Κατασκευή e-shop elektrokosmos.gr

Το Elektrokosmos.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μια ευρεία γκάμα ηλεκτρολογικών προϊόντων. Με μια εύχρηστη πλατφόρμα αγορών, οι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν και να αποκτήσουν προϊόντα υψηλής ποιότητας από κορυφαίες εταιρείες στον τομέα. Με ένα εύχρηστο UI για εύκολη περιήγηση και ασφαλείς πληρωμές, το Elektrokosmos προσφέρει μια απροβλημάτιστη εμπειρία αγορών για κάθε πελάτη. Ανακαλύψτε τον κόσμο της ηλεκτρολογίας και της τεχνολογίας με το Elektrokosmos.gr και εξασφαλίστε τα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Τα 8 Βήματα που ακολουθήθηκαν για την κατασκευή του e-shop του Electrocosmos σε Opencart:

1.Καθορισμός Στόχων

Πρώτο βήμα ήταν ο καθορισμός των στόχων μας για τον ιστότοπο, όπως η προώθηση και πώληση ηλεκτρολογικών προϊόντων. Επίσης η διασύνδεση με XML προμηθευτών για αυτόματη εισαγωγή προϊόντων καθώς και η αμφίδρομη διασύνδεση με το ERP GALAXY της εταιρείας για οποίο αναπτύξαμε γέφυρα ενσωματωμένη στο opencart.

2.Σχεδιασμός και Οργάνωση

Δημιουργήθηκε ένας σχεδιασμός και μια οργάνωση του ιστότοπου που να προσφέρει ευκολία στην περιήγηση και την αναζήτηση προϊόντων.

3.Επιλογή Πλατφόρμας και Φιλοξενίας

Επιλέχθηκε η πλατφόρμα Opencart για την κατασκευή του ιστοτόπου, η οποία προσφέρει ευελιξία και λειτουργικότητα για τη διαχείριση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Επίσης, επιλέχθηκε κατάλληλη φιλοξενία για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και η απρόσκοπτη λειτουργία του ιστοτόπου.

4.Δημιουργία Περιεχομένου

Αναπτύχθηκε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας για τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων περιγραφών προϊόντων και πληροφοριών για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία.

5.Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός του ιστοτόπου έγινε εξ’ ολοκλήρου custom, με προσαρμογή στο στυλ και την ταυτότητα της εταιρείας DTEK. Ο σχεδιασμός εστίασε στην ευκολία χρήσης και την αισθητική.

6.Δοκιμή

Πραγματοποιήθηκαν δοκιμές για να επιβεβαιωθεί ότι ο ιστότοπος λειτουργεί ομαλά και ότι οι λειτουργίες του είναι απρόσκοπτες.

7.Δημοσίευση

Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω βημάτων, ο ιστότοπος δημοσιεύτηκε και έγινε προσβάσιμος στο κοινό.

8.Προώθηση και Συντήρηση

Το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας DTEK αναλαμβάνει την προώθηση του eshop μέσω κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Instagram, καθώς και μέσω newsletters. Επίσης, παρέχεται συντήρηση του ιστοτόπου για τη διατήρηση της ασφάλειας και την ενημέρωση των περιεχομένων.

 

 

Electrokosmos

  • ClientElectrokosmos
  • Categorye-commerce
  • Tags,
  • Websitehttps://elektrokosmos.gr/