Κατασκευή e-shop enterspace.gr

Το Enterspace.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας. Με έδρα στην Αθήνα, το Enterspace.gr προσφέρει υψηλής ποιότητας τεχνολογικά προϊόντα από κορυφαίες εταιρείες. Με έναν εύχρηστο ιστότοπο και ασφαλείς πληρωμές, το Enterspace.gr παρέχει μια άριστη εμπειρία αγορών για τους πελάτες του. Ανακαλύψτε την τεχνολογία με το Enterspace.gr και αποκτήστε τα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Τα 8 Βήματα που ακολουθήθηκαν για την κατασκευή του e-shop του Enterspace σε Opencart:

1.Καθορισμός Στόχων

Αναλύσαμε και καθορίσαμε τους στόχους μας για τον ιστότοπο enterspace.gr, όπως η πώληση προϊόντων τεχνολογίας και η παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας αγορών στους πελάτες μας

2.Σχεδιασμός και Οργάνωση

Δημιουργήθηκε ένας προσαρμοσμένος σχεδιασμός και μια οργάνωση του ιστοτόπου enterspace.gr για να προσφέρει ευκολία περιήγησης και εμφάνισης των προϊόντων μας.

3.Επιλογή Πλατφόρμας και Φιλοξενίας

Επιλέχθηκε η πλατφόρμα Opencart για την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος enterspace.gr, που προσφέρει ευελιξία και λειτουργικότητα. Επιλέχθηκε επίσης κατάλληλη φιλοξενία για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας και της απρόσκοπτης λειτουργίας του ιστοτόπου.

4.Δημιουργία Περιεχομένου

Αναπτύχθηκε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας για τον ιστότοπο enterspace.gr, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών προϊόντων, περιγραφών και πληροφοριών σχετικά με τις λειτουργίες τους.

5.Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός του ιστοτόπου enterspace.gr πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου custom, με μοναδικό σχεδιασμό που ανταποκρίνεται στην αισθητική της εταιρείας DTEK και των προϊόντων μας.

6.Δοκιμή

Πραγματοποιήθηκαν δοκιμές για να επιβεβαιωθεί ότι ο ιστότοπος enterspace.gr λειτουργεί ομαλά και ότι οι λειτουργίες του είναι απρόσκοπτες.

7.Δημοσίευση

Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω βημάτων, ο ιστότοπος enterspace.gr δημοσιεύτηκε και έγινε προσβάσιμος στο κοινό.

8.Προώθηση και Συντήρηση

Το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας DTEK αναλαμβάνει την προώθηση του enterspace.gr μέσω διάφορων καναλιών και πλατφορμών όπως ο συγχρονισμός με προμηθευτές, καθώς επίσης και η διασύνδεση με πλατφόρμες όπως το Skroutz, το Shopflix και την Γενική Ταχυδρομική.

 

 

Enterspace

  • ClientEnterspace
  • Categorye-commerce
  • Tags,
  • Websitehttps://enterspace.gr/