Κατασκευή e-shop fromcreta.gr

Το fromcreta.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων από την Κρήτη. Από γαστρονομικά προϊόντα, όπως εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο και τοπικά εδέσματα, μέχρι χειροποίητα κεραμικά και παραδοσιακές κρητικές τέχνες, το fromcreta προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία της κρητικής κουλτούρας και παράδοσης. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν αυθεντικά προϊόντα, παραγμένα με μεράκι και αγάπη από τους τοπικούς κατασκευαστές της Κρήτης. Με γρήγορη αποστολή και ασφαλείς πληρωμές, το fromcreta είναι ο προορισμός για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν και να απολαύσουν την αυθεντική γεύση και πολιτισμό της Κρήτης.

Τα 8 Βήματα που ακολουθήθηκαν για την κατασκευή του e-shop fromcreta σε Opencart:

1.Καθορισμός Στόχων

Σε αυτό το βήμα, ορίστηκαν οι στόχοι της εταιρείας για το fromcreta, όπως η προώθηση της κρητικής κουλτούρας και η παροχή αυθεντικών προϊόντων από την Κρήτη.

2.Σχεδιασμός και Οργάνωση

Σε αυτό το στάδιο, πραγματοποιήθηκε ο σχεδιασμός της αρχιτεκτονικής του fromcreta και η οργάνωση των διαφόρων τμημάτων και λειτουργιών του καταστήματος.

3.Επιλογή Πλατφόρμας και Φιλοξενίας

Η επιλογή της πλατφόρμας Opencart έγινε για τη δημιουργία και λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Επιλέχθηκε επίσης κατάλληλη φιλοξενία για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και η απρόσκοπτη λειτουργία του καταστήματος.

4.Δημιουργία Περιεχομένου

Σε αυτό το βήμα, δημιουργήθηκε το περιεχόμενο του fromcreta, περιλαμβανομένων των προϊόντων από την Κρήτη, των περιγραφών, των φωτογραφιών και άλλων στοιχείων που παρουσιάζουν την τοπική κουλτούρα και παράδοση.

5.Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Το design του fromcreta δημιουργήθηκε εξ’ ολοκλήρου προσαρμοσμένο, προσδίδοντας μια μοναδική εμφάνιση και αισθητική στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

6.Δοκιμή

Πραγματοποιήθηκαν δοκιμές για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του fromcreta, εξασφαλίζοντας πως όλα τα στοιχεία λειτουργούν σωστά και παρέχουν μια ομαλή εμπειρία στους χρήστες.

7.Δημοσίευση

Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω βημάτων, το fromcreta δημοσιεύτηκε σε κατάλληλη πλατφόρμα φιλοξενίας, γεμίζοντας με περιεχόμενο και προϊόντα από την Κρήτη.

8.Προώθηση και Συντήρηση

Το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας προωθεί το fromcreta στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook και Instagram, καθώς και μέσω newsletters. Επιπλέον, παρέχεται συντήρηση για τη διαχείριση του καταστήματος και την ενημέρωση του περιεχομένου και των προϊόντων.

 

 

From Creta

  • ClientFrom Creta
  • Categorye-commerce
  • Tags,
  • Websitehttps://fitopoulou.gr/