Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενώνα Sfendamos

Το ξενοδοχείο SFENDAMOS WOOD VILLAGE βρίσκεται μόλις 3 Km από το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, στο ορεινό χωριό Αγ. Παύλος (Κουτσούφλιανη). Απέχει 20 min. από την Νάουσα Ημαθίας και 1h και 30min. από την Θεσσαλονίκη.

Το Καναδέζικο στυλ κατασκευής από χειροποίητα επεξεργασμένους κορμούς ελάτων, είναι απόλυτα εναρμονισμένο στο φυσικό περιβάλλον, όπως και η τοποθεσία είναι ιδανική για εξορμήσεις στο βουνό.

Τα ξύλινα σπιτάκια έτοιμα όλες τις εποχές του χρόνου σας περιμένουν να νοσταλγήσετε όμορφες στιγμές στον καθαρό αέρα και ήλιο του βουνού.

H Dtek ανέλαβε την κατασκευή της ιστοσελίδας του οικισμού αλλά και την προώθηση στις μηχανές αναζήτησης με άμεσα αποτελέσματα .

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του WordPress καταφέραμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να παραδώσουμε ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα στο οποίο μπορέσαμε και κάναμε βελτιστιοποίηση (SEO) για τις μηχανές αναζήτησης .

Και επειδή τα νούμερα λένε την αλήθεια η άμεση αύξηση των κρατήσεων , η αύξηση του χρόνου παραμονής στο site αλλά και του αριθμού επισκεπτών είναι μερικά από τα ενθαρρυντικά στοιχεία.

Βήματα που ακολουθήθηκαν

1.Καθορισμός Στόχων

Ορισμός των στόχων του ξενώνα, όπως η προσέλκυση επισκεπτών στο χιονοδρομικό κέντρο και η αύξηση των κρατήσεων των chalet.

2.Σχεδιασμός και Οργάνωση

Σχεδιασμός του διαδικτυακού χώρου και οργάνωση του περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών για τα chalet, τις τιμές, τις φωτογραφίες και τις επικοινωνιακές λεπτομέρειες.

3.Επιλογή Πλατφόρμας και Φιλοξενίας

Επιλογή του WordPress ως πλατφόρμας για τη δημιουργία του ιστότοπου και φιλοξενία σε κατάλληλο πάροχο φιλοξενίας.

4.Δημιουργία Περιεχομένου

Δημιουργία περιεχομένου για τα chalet, περιλαμβανομένων των περιγραφών, των εικόνων και των τιμών.

5.Σχεδιασμός Custom Theme

Κατασκευή ενός προσαρμοσμένου θέματος (custom theme) για το WordPress, το οποίο αντιπροσωπεύει την αισθητική και το στυλ του ξενώνα και διασφαλίζει την ευχρηστία του ιστότοπου.

6.Σύνδεση με Channel Manager

Σύνδεση του ιστότοπου με έναν channel manager για τη διαχείριση των κρατήσεων. Αυτό επιτρέπει την αυτόματη ενημέρωση των διαθέσιμων δωματίων και των τιμών σε διάφορες ηλεκτρονικές πλατφόρμες κρατήσεων.

7.Δοκιμή

Δοκιμές του ιστότοπου για να εξασφαλιστεί η σωστή λειτουργία του, η συμβατότητα με διάφορες συσκευές και περιηγητές, καθώς και η ορθή εμφάνιση του περιεχομένου.

8.Προώθηση και Συντήρηση

Το τμήμα μάρκετινγκ προωθεί τον ιστότοπο σε κοινωνικά δίκτυα, όπως Facebook και Instagram, για να αυξήσει την επισκεψιμότητα. Επιπλέον, παρέχεται συντήρηση για τη διαχείριση του περιεχομένου, των τιμών και των διαθέσιμων κρατήσεων στο channel manager.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενώνα Sfendamos