Κατασκευή Ιστοσελίδων

Απλό, minimal και μοναδικό design που ελκύει, αλληλεπιδράει και πουλάει

Πριν δέκα χρόνια αρκούσε ένα site με ένα flash slideshow, με μία αναφορά στις υπηρεσίες τις εταιρείας και ένα contact form. Αν πιστεύετε ότι μία τέτοια λύση αρκεί το 2018 τότε το μόνο που μπορούμε να σας ευχηθούμε είναι καλή τύχη. Η κατασκευή ιστοσελίδων έχει κάνει άλματα προόδου από τότε.

Στη dTek πιστεύουμε στη βαρύτητα και στην σημαντικότητα που παίζει το σωστό και δομημένο design στην αποτελεσματικότητα μιας ιστοσελίδας. Για το λόγο αυτό οι λύσεις που σχεδιάζουμε συνδυάζουν την καινοτομία με την απλότητα έχοντας πάντα ως επίκεντρο τον άνθρωπο.

Δεν αναλωνόμαστε σε εντυπωσιακές αλλά μη χρηστικές λύσεις καθώς τις θεωρούμε σαν τις Σειρήνες του Οδυσσέα οι οποίες δεν προσφέρουν τίποτα ενώ παράλληλα αποπροσανατολίζουν τον χρήστη.
Δίνουμε ιδιαίτερη βάση στην ιδιότητα που έχει ένα καλό design σε μία ιστοσελίδα ή σε μία εφαρμογή η οποία είναι άλλη από το να εξηγεί το προϊόν ή την υπηρεσία που προβάλλει.
Επιπρόσθετα πιστεύουμε στο ότι το καλό design έχει διάρκεια και πώς όταν συνοδεύεται από μία σωστή αισθητική μπορεί να προκαλέσει την αφύπνιση των συναισθημάτων του χρήστη προς το προϊόν ή την υπηρεσία μας.

Βέβαια ότι σχεδιάζουμε αλλά και ότι κάνουμε είναι μετρήσιμο ως προς την αποτελεσματικότητά του, κάτι το οποίο μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τα επόμενα μας βήματα σχετικά με το τι θα πρέπει να προστεθεί αλλά και με το τι θα πρέπει να αφαιρεθεί. Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ιστοσελίδων, έχουμε κατανοήσει πλήρως αυτές τις έννοιες.

Τέλος ο,τι σχεδιάζουμε αποτελεί μέρος της συνολικής επικοινωνιακής στρατηγικής η οποία παραμένοντας πάντα πιστή προς τον τελικό μας σκοπό συνδυάζει όλα τα παραπάνω, προσφέροντας στο χρήστη μία άριστη εμπειρία κατά την περιήγησή του στην ιστοσελίδα μας.