Κατασκευή e-shop ecomedical.gr

Η ecomedical εξειδικεύεται στην εμπορία Ιατροτεχνικού υλικού από το 1992 και συγκεκριμένα σε θέματα προμήθειας Παραφαρμακευτικών Ειδών. Η DTEK ανέλαβε την κατασκευή του eshop της εταιρείας σε opencart. Λόγο ιδιαιτερότητας των προϊόντων που εμπορεύεται η εταιρεία αναπτύχθηκαν custom μηχανισμοί για διεκπεραίωση παραγγελιών χονδρικής.

Βήματα που ακολουθήθηκαν

1.Καθορισμός Στόχων

Καθορισμός των στόχων της επιχείρησης, όπως η χονδρική πώληση παραφαρμακευτικών προϊόντων, η διεύρυνση του πελατολογίου, και η διεκδίκηση μεριδίου στην αγορά.

2.Σχεδιασμός και Οργάνωση

Σχεδιασμός της δομής του ιστότοπου και οργάνωση των κατηγοριών προϊόντων, των τιμών, των πληροφοριών επικοινωνίας και άλλων στοιχείων.

3.Επιλογή Πλατφόρμας και Φιλοξενίας

Επιλογή του Opencart ως πλατφόρμας για το ηλεκτρονικό κατάστημα και φιλοξενία σε κατάλληλο πάροχο φιλοξενίας.

4.Δημιουργία Περιεχομένου

Δημιουργία του περιεχομένου του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων των περιγραφών προϊόντων, των εικόνων, των τιμών και των πληροφοριών επικοινωνίας.

5.Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Σχεδιασμός της εμφάνισης του Opencart κατάλληλα για τη χονδρική πώληση παραφαρμακευτικών προϊόντων.

6.Δοκιμή

Δοκιμές του ιστότοπου για την επαλήθευση της λειτουργίας του, την ευχρηστία και τη συμβατότητα με διάφορες συσκευές και περιηγητές.

7.Δημοσίευση

Ο ιστότοπος Ecomedical δημοσιεύτηκε και έγινε προσβάσιμος στους χρήστες. Όλο το περιεχόμενο και οι λειτουργίες είναι πλήρως λειτουργικές και προσβάσιμες σε πραγματικό χρόνο.

8.Προώθηση και Συντήρηση

Προώθηση του ηλεκτρονικού καταστήματος σε πελάτες και συντήρηση του περιεχομένου, των τιμών και των διαθέσιμων προϊόντων. Επιπλέον, εφαρμόζεται συστηματική διαχείριση αποθεμάτων για τη διασφάλιση της διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Κατασκευή Eshop Ecomedical.gr