Κατασκευή e-shop capitalgroupeshop.gr

To capitalgroupeshop.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χονδρικής πώλησης προϊόντων διατροφής.

Η εταιρεία εμπιστεύτηκε την DTEK για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού της καταστήματος και την διασύνδεση αυτού με το softone. Επίσης δημιουργήθηκε εφαρμογή POS η οποία δόθηκε στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας για γρήγορη διεκπεραίωση παραγγελιών από το χώρο του πελάτη.

Τα 8 Βήματα που ακολουθήθηκαν για την κατασκευή του e-shop της Capital Group σε Opencart:

1.Καθορισμός Στόχων

Καθορισμός των στόχων της εταιρείας Capital Group για το ηλεκτρονικό κατάστημα, όπως η αύξηση των πωλήσεων διατροφικών προϊόντων και η βελτίωση της διαχείρισης του αποθεματικού.

2.Σχεδιασμός και Οργάνωση

Δομήση του ηλεκτρονικού καταστήματος, κατηγοριοποίηση των προϊόντων διατροφής, καθορισμός των τιμών και ενσωμάτωση πληροφοριών επικοινωνίας.

3.Επιλογή Πλατφόρμας και Φιλοξενίας

Επιλογή της κατάλληλης πλατφόρμας για το ηλεκτρονικό κατάστημα και φιλοξενία σε αξιόπιστο πάροχο φιλοξενίας.

4.Συνδεσιμότητα με το SoftOne

Δημιουργία της απαραίτητης συνδεσιμότητας με το λογιστικό σύστημα SoftOne για τον αυτόματο συγχρονισμό των πωλήσεων, των αποθεμάτων και των οικονομικών δεδομένων.

5.Δημιουργία Περιεχομένου

Δημιουργία περιεχομένου για τα διατροφικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των περιγραφών, φωτογραφιών και τιμών.

6.Δημιουργία Εφαρμογής POS

Ανάπτυξη μιας εφαρμογής POS για το τμήμα πωλήσεων, η οποία δίνεται στο προσωπικό για τη γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών από τον χώρο τους.

7.Δοκιμή

Δοκιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος και της εφαρμογής POS για την επιβεβαίωση της σωστής λειτουργίας και την εύρυθμη εκτέλεση των διαδικασιών.

8.Δημοσίευση και Προώθηση

Δημοσίευση του ηλεκτρονικού καταστήματος και παροχή εκπαίδευσης στο προσωπικό για τη χρήση της εφαρμογής POS και την αποτελεσματική διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

 

Capital Group Eshop