Κατασκευή e-shop biokalathi.gr

Το BioKalathi είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει βιολογικά προϊόντα. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν προϊόντα μεμονωμένα ή μέσω συνδρομητικών πακέτων. Στη δεύτερη περίπτωση, το κατάστημα αποστέλλει τα εβδομαδιαία φρούτα και λαχανικά του πελάτη σπίτι του. Η επιλογή του καλαθιού γίνεται από τον πελάτη. Πρόκειται για μια υπηρεσία που ενισχύει την βιώσιμη κατανάλωση και την υγιεινή διατροφή.

Βήματα που ακολουθήθηκαν

1.Καθορισμός Στόχων

Καθορίσαμε τους στόχους της ιστοσελίδας μας, τις δυνατότητες που προσφέρει (όπως η συνδρομητική υπηρεσία), την ταυτότητα και τον προσανατολισμό της στην αγορά.

2.Σχεδιασμός και Οργάνωση

Σχεδιάσαμε την αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας, καθορίσαμε τις κύριες κατηγορίες και την δομή της, καθώς και την επιθυμητή εμπειρία χρήσης.

3.Επιλογή Πλατφόρμας και Φιλοξενίας

Επιλέξαμε την OpenCart για πλατφόρμα και βρήκαμε έναν φιλόξενο πάροχο που καλύπτει τις απαιτήσεις μας σε θέματα ασφάλειας, απόδοσης και χωρητικότητας.

4.Δημιουργία Περιεχομένου

Προετοιμάσαμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, περιλαμβανομένων των περιγραφών των προϊόντων, των φωτογραφιών, των μεταδεδομένων SEO κ.α.

5.Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Αναπτύξαμε ένα custom design για την ιστοσελίδα μας που είναι συμβατό με την OpenCart και προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης.

6.Δοκιμή

Δοκιμάσαμε την ιστοσελίδα μας για να διασφαλίσουμε τη σταθερότητα και τη λειτουργικότητα της, καθώς και την προσαρμογή της σε διάφορες συσκευές και browsers.

7.Δημοσίευση

Μετά την επιτυχή δοκιμή, δημοσιεύσαμε την ιστοσελίδα μας και ξεκινήσαμε την παραγωγική λειτουργία της.

8.Προώθηση και Συντήρηση

Το τμήμα marketing της εταιρείας μας άρχισε την προώθηση της ιστοσελίδας στα social media και μέσω newsletters. Συνεχίζουμε την ανάλυση και την βελτίωση της επίδοσης της ιστοσελίδας, ενώ διατηρούμε την ιστοσελίδα ενημερωμένη και ασφαλή.

Κατασκευή e-shop biokalathi.gr