Κατασκευή e-shop papercraft.gr

Το Papercraft.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ειδών χειροτεχνίας και ειδών γραφείου. Από είδη scrapbooking και decoupage έως quilling και χαρτοπετσέτες, το Papercraft.gr διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μοναδικά χειροποίητα έργα και να οργανώσετε τον χώρο εργασίας σας. Με προσοχή στην ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων, το Papercraft.gr είναι ο προορισμός για κάθε λάτρη της χειροτεχνίας και της δημιουργικότητας.

Βήματα που ακολουθήθηκαν

1.Καθορισμός Στόχων

Αναλύσαμε τους στόχους μας για τον ιστότοπο Papercraft.gr, όπως η πώληση ειδών χειροτεχνίας και ειδών γραφείου, καθώς και η δημιουργία ενός ευχάριστου και ευέλικτου περιβάλλοντος για τους πελάτες.

2.Σχεδιασμός και Οργάνωση

Πραγματοποιήθηκε ο σχεδιασμός και η οργάνωση του ιστότοπου Papercraft.gr, λαμβάνοντας υπόψη την ευκολία πλοήγησης, την οπτική αισθητική και τη λειτουργικότητα.

3.Επιλογή Πλατφόρμας και Φιλοξενίας

Μεταφέραμε τον ιστότοπο από την πλατφόρμα Magento στο Opencart για βελτιωμένη λειτουργικότητα και ευελιξία. Επίσης, επιλέξαμε κατάλληλη φιλοξενία για να εξασφαλίσουμε αξιοπιστία και απρόσκοπτη λειτουργία.

4.Δημιουργία Περιεχομένου

Δημιουργήθηκε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας για τον ιστότοπο Papercraft.gr, συμπεριλαμβανομένων περιγραφών προϊόντων και φωτογραφιών, που αναδεικνύουν την ποικιλία και την ποιότητα των ειδών χειροτεχνίας.

5.Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Προσαρμόσαμε τον σχεδιασμό του ιστοτόπου Papercraft.gr, δημιουργώντας ένα ελκυστικό και ευαίσθητο στον χρήστη περιβάλλον περιήγησης.

6.Δοκιμή

Πραγματοποιήθηκαν δοκιμές για τη βελτιστοποίηση της λειτουργικότητας και την αποφυγή σφαλμάτων στον ιστότοπο Papercraft.gr.

7.Ενσωμάτωση ERP Atlantis

Γεφυρώσαμε τον ιστότοπο με το ERP Atlantis, επιτρέποντας την ομαλή ροή των δεδομένων και την αποτελεσματική διαχείριση των παραγγελιών και των αποθεμάτων.

8.Συγχρονισμός με XML προμηθευτών

Υλοποιήσαμε μια διαδικασία συγχρονισμού μέσω XML με τους προμηθευτές μας για την μαζική εισαγωγή προϊόντων, εξασφαλίζοντας την ενημέρωση και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας.

Κατασκευή e-shop papercraft.gr