Κάντο όπως το Facebook

Δείτε στο παρακάτω video πόσο άλλαξε το facebook από την ημέρα που εμφανίστηκε για πρώτη φορά online μέχρι το 2017 . Οι συνεχείς αλλαγές στο τελικό προϊόν αποτελούν μία από τις βασικές αρχές του Mark Zuckerberg ο οποίος με τον τρόπο αυτό φροντίζει να είναι πάντα πρωτοπόρος και να οδηγεί τις εξελίξεις .

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=iWJb0zOFojk[/embedyt]

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε οι αλλαγές είναι τεράστιες κάτι όμως που σίγουρα δεν παρατηρήσατε όλα αυτά τα χρόνια καθώς το site αλλάζει καθημερινά εκτός από όρισμένες περιπτώσεις .

Η αλλαγή και ο εκσυγχρονισμός ενός site περιλαμβάνει αρκετούς τομείς τους οποίους δεν θα πρέπει να παραλείπετε καθώς αποτελεί την διαδικτυακή εικόνα της επιχείρησής σας .

Φροντίστε λοιπόν να ανανεώνετε την ιστοσελίδα σας στους παρακάτω τομείς :

  1. Web Design : Όταν κάποιος μπαίνει στη σελίδα σας μήπως νιώθει ότι ανακάλυψε έναν αρχαιολογικό θησαυρό ; Εαν ναι τότε σκεφτείτε να κάνετε μια ανανέωση στο design του site σας καθώς από έρευνες που έχουν γίνει οι χρήστες θεωρούν αναξιόπιστα τις ξεπερασμένες σελίδες
  2. Περιεχόμενο : Φροντίστε να ενημερώνετε συχνά το περιεχόμενο της σελίδας σας μιας και αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες που προσφέρουν φρεσκάδα στο website σας.
  3. SEO : Βελτιώστε το περιεχόμενό σας , τις λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιείτε , τα backlinks σας και γενικά οτιδήποτε χρειάζετε προκειμένου να έχετε καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης . Αυτό απαιτεί να μένετε ενήμεροι με τους νέους αλγόριθμους της google καθώς και με τον τρόπο που αναζητούν οι χρήστες.
  4. Ασφάλεια & Ταχύτητα : Είναι το site σας γρήγορο ή μήπως έχει αρχίσει να αργεί ολοένα και περισσότερο ; Μήπως χρειάζεται να το μεταφέρετε σε έναν γρηγορότερο server ; Επίσης η πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε έχει τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας ; Χρησιμοποιείτε SSL στο site σας ;
  5. Mobile Friendly : Ναι σίγουρα τα περισσότερα site σήμερα είναι responsive όμως είναι για όλες τις συσκευές ; Επίσης είναι mobile friendly μόνο ώς προς την προσαρμογή του περιεχομένου ή έχετε λάβει υπόψιν σας και το πώς οι χρήστες διαβάζουν τα site από το κινητό τους ; Βελτιώνοντας την εμπειρία του χρήστη στις φορητές συσκευές αποτελεί μία εξίσου βασική δουλειά που δεν θα πρέπει να παραμελείτε .

Το δικό σας site έχει εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου και αν ναι έχει αποδώσει με όλες τις αλλαγές που έχετε κάνει; Για οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεστε είτε για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας είτε για την κατασκευή του eshop σας είτε για την βελτίωση του UI/UX της είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

 

Related Post