Τα έργα μας

nutriathlon1

Nutriathlon

To nutriathlon.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης συμπληρωμάτων διατροφής και οργάνων γυμναστικής. Η Dtek ανέλαβε την κατασκευή του eshop της εταιρείας το οποίο βασίστηκε στην πλατφόρμα του opencart.

Διαβάστε περισσότερα

Xeirotexnika

Η DTEK κατασκεύασε το νέο website του festival δυνατότητα πραγματοποίησης online αγορών σεμιναρίων. Φτιάξαμε ένα custom theme σε wordpress και υλοποιήσαμε ένα plugin για online κρατήσεις και πληρωμές σεμιναρίων.

Διαβάστε περισσότερα

Echowood

To Echowood ή αλλιώς η ηχώ του ξύλου είναι ένα εγραστήριο παραγωγής μουσικών οργάνων με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία φτιάχνει με ιδιαίτερο μεράκι παραδοσιακά μουσικά όργανα που συνδυάζουν ποιότητα και τιμή. Η Dtek σχεδίασε και κατασκεύασε το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας σε opencart .

Διαβάστε περισσότερα

Apeiron Yachting

Το ολοκαίνουριο website της εταιρείας Apeiron Yachting η οποία ασχολείται με την ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών καθώς και οργανωμένων διακοπών με ιστιοπλοϊκό σκάφος.Προτεραιότητά της εταιρείας είναι ο σωστός προγραμματισμός και οργάνωση των διακοπών. Τα σκάφη τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και ο καπετάνιος έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στην θάλασσα.

Διαβάστε περισσότερα

Onwood

To onwood.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης custom made προϊόντων τα οποία παράγονται από laser cutter. Πίσω από κάθε προϊόν κρύβεται μία ξεχωριστή φόρμουλα τιμολόγησης η ο οποία προσαρμόζει την τιμή του προϊόντος ανάλογα με την επιθυμητή ποσότητα , τις διαστάσεις του προϊόντος , καθώς και την κατηγορία του συγκεκριμένου πελάτη (χονδρικής , λιανικής) . H DTEK γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι η κάθε λεπτομέρεια μιας επιχείρησης να αποτυπώνεται με τον σωστό τρόπο στον τελικό καταναλωτή . Για το λόγο αυτό κατασκευάσαμε custom extensions για το opencart τα οποία υποστηρίζουν άψογα το eshop. 

Διαβάστε περισσότερα

Agm-Shop

Η εταιρεία μας ανέλαβε την βελτίωση και την ανακατασκευή του υπάρχοντος eshop το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα του opencart . Η ταχύτητα του site βελτιώθηκε χάρη στην ανακατασκευή της βάσης δεδομένων καθώς και σε σημαντικά σημεία του site . Επίσης προσθέσαμε χρήσιμες custom λειτουργίες οι οποίες επιτρέπουν στο χρήστη τη γρήγορη εύρεση προϊόντων . Τέλος δημιουργήσαμε custom plugins για διασύνδεση του eshop με το ERP της εταιρείας καθώς και για τη διασύνδεση με τις συνεργαζόμενες μεταφορικές.

Διαβάστε περισσότερα

Ιστοσελίδα Πρακτικής Άσκησης Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι.

Το γραφείο πρακτικής άσκησης μέσω ΕΣΠΑ του Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης έχει ως σκοπό την διαμεσολάβηση και την διασύνδεση φοιτητών και εταιρειών για την πραγματοποίηση της εξάμηνης πρακτικής άσκησης των φοιτητών του ΤΕΙ στις εταιρείες .Το site στο σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των φοιτητών και των εταιρείων . Η καταχώρηση αγγελιών από εταιρείες γίνεται σε καθημερινή βάση κάτι το οποίο αυξάνει τις επιλογές των φοιτητών για την διεκπεραίωση της πρακτικής τους άσκησης αλλά και τις εταιρείες για την εύρεση του κατάλληλου υποψήφιου.

Διαβάστε περισσότερα

Globus Container

H GlobusContainer αποτελεί μία εταιρεία η οποία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πώλησης , ενοικίασης , μίσθωση καθώς και μετατροπής εμπορευματοκιβωτίων ή κοινώς container. Οργανώσαμε το περιεχόμενο της εταιρείας με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολο να αναζητηθεί από τον επισκέπτη . Μεταφέραμε το περιεχόμενο της παλιάς ιστοσελίδας από Joomla σε Wordpress χωρίς να χάσουμε ούτε ένα γράμμα !

Διαβάστε περισσότερα

Photo-Olympia

Κατασκευή ιστοσελίδας για το Photo Olympia ένα studio φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη το οποίο αντιπροσωπεύει μία επιχείρηση με 70+ χρόνια παρουσίας στο χώρο.

Διαβάστε περισσότερα

Hyper-Tech

H Hypertech αποτελεί ένα κέντρο τεχνικής υποστήριξης, που καλύπτει επισκευές πάσης φύσεως σε Υλικό και Λογισμικό, ενώ δραστηριοποιείται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης τα τελευταία 2 χρόνια. Παρά το σύντομο χρονικό διάστημα συμμετοχής στην τεχνολογική αγορά, έχει καταφέρει να αναπτύξει εκθετικά την πελατειακή της βάση, καθώς χαρακτηρίζεται από την ταχεία εξυπηρέτηση, ειλικρίνεια και σεβασμό απέναντι στους πελάτες της.

Διαβάστε περισσότερα

TeamSales

Το ανασχεδιασμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Teamsales, είναι στον αέρα! Η εταιρεία μας ανέλαβε τη μελέτη αναδιοργάνωσης των κατηγοριών, τη συμβουλευτική για τη δημιουργία αποτελεσματικών φίλτρων αναζήτησης, την μεταφορά προϊόντων από το προηγούμενο ηλεκτρονικό κατάστημα στο νέο, την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση χρησιμοποιώντας τεχνικές Responsive Web Design, την ανάπτυξη εφαρμογής ενημέρωσης του καταλόγου και των παραγγελιών μεταξύ του eshop και του ERP της επιχείρησης, καθώς και την υλοποίηση της δυνατότητα online χονδρικής πώλησης προϊόντων (Β2Β)

Διαβάστε περισσότερα

Motospeed

Η Motospeed δημιουργήθηκε το 2008 στο Shenzhen της Κίνας και ανήκει στην εταιρία Mototech Technology Group Co., Ltd. Από το ξεκίνημά της η Motospeed ασχολήθηκε εντατικά με τα περιφερειακά προϊόντα που χρειάζεται ένας Gamer τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Dtek ανέλαβε την κατασκευή της ιστοσελίδας της εταιρείας καθώς την προώθηση και την διαφήμιση των προϊόντων της .

Διαβάστε περισσότερα

Beeprint

To beeprint.gr είναι μία εταιρεία ψηφιακών εκτυπώσεων και γραφικών τεχνών με έδρα τη Θεσσαλονίκη . Στα πλαίσια αναβάθμισης των υπηρεσιών του συνεργάστηκε με την dtek για την κατασκευή του νέου του eshop. Η εταιρεία μας ανέπτυξε custom modules για το opencart για υπολογισμό κόστους των εκτυπώσεων σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τον τιμοκατάλογο του πελάτη .

Διαβάστε περισσότερα

InsightMedia

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την InsightMedia σύντομα στην σελίδα μας.

Διαβάστε περισσότερα

CreativeCoding

Έχουμε δει καλλιτεχνικές δημιουργίες με πηλό , με χρώμα , με γύψο , με ξύλο . Στο creativecoding μέσα από μία σειρά εντατικών σεμιναρίων βλέπουμε πώς με την χρήση του κώδικα μπορούμε να δημιουργήσουμε τα δικά μας έργα .

Διαβάστε περισσότερα

Katsarida – Videogame & Website

Στα πλαίσια της νέας μας συνεργασίας με την Johnhellas μας ανατέθηκε ένα project το οποίο δεν συνηθίζεται για τα ελληνικά δεδομένα, να κατασκευάσουμε ένα videogame για την προώθηση του νέου τους επιτραπέζιου. Το project αυτό ενθουσίασε όλη την ομάδα μας η οποία δημιούργησε από το μηδέν ένα όμορφο videogame το οποίο μετέφερε στην οθόνη του υπολογιστή τις περιπέτειες της κατσαρίδας στην κουζίνα.

Διαβάστε περισσότερα

JohnHellas

Η Johnhellas αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες χονδρικής διάθεσης παιχνιδιών στην Ελλάδα καθώς και τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Ravensburger στην χώρα μας . Στα πλαίσια αναβάθμισης της διαδικτυακής της παρουσίας επέλεξε την εταιρεία μας για την κατασκευή του νέου της B2B eshop .

Διαβάστε περισσότερα

8711agency

To 8711agency αποτελεί ένα δημιουργικό γραφείο το οποίο αναλαμβάνει το branding εταιρειών μόδας καθώς και την συμβουλευτική αυτών. Η εταιρεία έχει επιτυχώς αναλάβει την προώθηση ελληνικών brands στο εξωτερικό σημειώνοντας μάλιστα μεγάλη επιτυχία.Το design της ιστοσελίδας βασίζεται σε minimal αρχές με κύριο σκοπό τον αρμονικό συνδυασμό του περιεχομένου των διαφορετικών brands μέσω συνδετικών σχεδιαστικών στοιχείων.
Η ιστοσελίδα υλοποιήθηκε με έμφαση στην λεπτομέρεια και για το λόγο αυτό το responsive design αποτελεί ένα από τα δυνατά σημεία του site. Επίσης δημιουργήσαμε custom μηχανισμούς για φιλτράρισμα αλλά και για προβολή των προϊόντων.

Διαβάστε περισσότερα

Sunrise-halkidiki

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Sunrise-halkidiki.gr σύντομα στην σελίδα μας.

Διαβάστε περισσότερα

Sunrise-country

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Sunrise-Country.gr σύντομα στην σελίδα μας.

Διαβάστε περισσότερα

Xcar

Ένα από τα μεγαλύτερα project  που κάναμε launch το  2016 και το οποίο σίγουρα θα μας απασχολήσει για αρκετά χρόνια ακόμα είναι το xcar.gr .
Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στον χώρο του ανταλλακτικού  η εταιρεία XCAR εμπιστεύτηκε την DTEK για την παρουσία της στο internet.

Διαβάστε περισσότερα

Α.Τ.Ε.Ι.Θ. Τεχνολόγων Γεωπόνων

Όταν ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης αποφασίσαμε ότι έπρεπε να προσδιορίσουμε ακριβώς το τι θα κάνουμε πριν το κάνουμε σε μία πρόταση . Η πρόταση που καταλήξαμε ότι θα περιέγραφε κατάλληλα το νέο site ήταν η εξής : 

Μία σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα , η οποία θα έχει το κατάλληλο design το οποίο θα συνδυάζει το ακαδημαϊκό κύρος με μία μοντέρνα αισθητική για την δομή και την παρουσίαση του περιεχομένου , η οποία θα δανείζεται τους χρωματισμούς της γής .

Διαβάστε περισσότερα

Usdl

Το USDL είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Βόρεια Ελλάδα . Είναι υπεύθυνο για την διεκπεραίωση των προγραμμάτων σπουδών (προπτυχιακών &μεταπτυχιακών) του πανεπιστημίου . Ύστερα από 2 χρόνια πετυχημένης παρουσίας ήρθε η ώρα για μια ριζική ανανέωση στην παλιά ιστοσελίδα.

Διαβάστε περισσότερα

Eco Destination

H εταιρεία μας σε συνεργασία με την Ελληνική Συμβουλευτική ανέπτυξε για λογαριασμό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Κέρκυρας ένα onepage site για την παρουσίαση του προγράμματος “Ο τουρισμός σε συνέργεια με την ενεργειακή αποδοτικότητα”.

Διαβάστε περισσότερα

Build

H εταιρεία Build με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο των δομικών υλικών ανανέωσε το e-shop της . Ένα site για τον επαγγελματία , τον ερασιτέχνη αλλά και για όποιον χρειάζεται δομικά υλικά για την επόμενη εργασία του .

Διαβάστε περισσότερα

Anakainizoume

Με πάνω από 30 χρόνια στο χώρο της κατασκευής η κατασκευαστική εταιρεία Αφοι Αργυρούδη μας εμπιστεύτηκε για το νέο της project . Αποστολή μας ήταν να φτιάξουμε ένα niche site εξειδικευμένο στον τομέα της ανακαίνισης .

Διαβάστε περισσότερα

Sfendamos

Το ξενοδοχείο SFENDAMOS WOOD VILLAGE βρίσκεται μόλις 3 Km από το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, στο ορεινό χωριό Αγ. Παύλος (Κουτσούφλιανη). Απέχει 20 min. από την Νάουσα Ημαθίας και 1h και 30min. από την Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Arxontiko-Agonari

Σε ένα από τα πιο όμορφα βουνά της Ελλάδας βρίσκεται το Αρχοντικό Αγκωνάρι , ένας όμορφος παραδοσιακός ξενώνας . Ο ιδιοκτήτης του , ο Σταμάτης φροντίζει από την αρχή μέχρι το τέλος για την κάθε λεπτομέρεια ώστε το ταξίδι και η διαμονή των επισκεπτών του να είναι γι’αυτούς μία αξέχαστη εμπειρία .

Διαβάστε περισσότερα

Hellenictrans

Η DTEK ανέλαβε την υλοποίηση της ιστοσελίδας της μεταφορικής εταιρείας hellenic trans . Η hellenic trans είναι μία νέα εταιρεία διεθνών μεταφορών η οποία εκτελεί τακτικά δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας .

Διαβάστε περισσότερα

Carfinder

Όταν δουλεύεις σε ένα project του οποίου το αντικείμενο σου αρέσει τότε σίγουρα θέλεις το τελικό αποτέλεσμα να αποτελεί αντανάκλαση της δουλειάς σου .

Διαβάστε περισσότερα

Xiaomi Service

Η dTek ανέλαβε το site της xiaomi-service.gr! Στην xiaomi-service μπορείτε να επισκευάσετε το xiaomi κινητό σας γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας ακολουθήσετε στην σελίδα μας στο facebook, να μας τηλεφωνήσετε στα…

Διαβάστε περισσότερα

Electrogatos

O electrogatos.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Χρηστίδης ΑΕΒΕ στη Δράμα . Ύστερα από τέσσερα χρόνια πετυχημένης παρουσίας ήρθε η στιγμή της ανανέωσης.

Διαβάστε περισσότερα

BeautyStore

To beautystore ιδρύθηκε το 2010 στην Θεσσαλονίκη , ένα κατάστημα στο οποίο μπορεί κανείς να βρεί τα πιο δυσεύρετα, τα πιο πολυτελή και τα πιο hot brands περιποίησης και μακιγιάζ. Έχοντας πλήρη γνώση και αγάπη για τα προϊόντα τους η ομάδα του beautystore γνωρίζει την έννοια του μοναδικού .

Διαβάστε περισσότερα

Toys Shop

To toys-shop.gr , ένα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά καταστήματα παιχνιδιών , εμπιστεύθηκε ξανά την DTEK για την ανανέωση της online παρουσίας του .

Διαβάστε περισσότερα

Safesales

Η Safesales ξεκίνησε το 2010 από μια παρέα ανθρώπων που ήθελαν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα, με βάση την ανθρώπινη επικοινωνία . Η εταιρεία όταν μας προσέγγισε το 2013 μας ζήτησε ένα γρήγορο , αποτελεσματικό και όμορφο eshop . Το αποτέλεσμα πιστεύουμε πως δεν την απογοήτευσε .

Διαβάστε περισσότερα

Kritsimis

H dtek ανέλαβε την κατασκευή της ιστοσελίδας kritsimis.gr, ενός e-shop με κοσμήματα. Το μοναδικό στυλ και η υψηλή ποιότητα κοσμηματοποιίας καθιστούν τα προϊόντα μοναδικά στο είδος και στην αισθητική ενώ παράλληλα η πλοήγηση στην ιστοσελίδα μοιάζει με ταξίδι σε ένα κόσμο λάμψης, ομορφιάς και πρωτοπορίας.

Διαβάστε περισσότερα

37