Τα έργα μας

Motospeed

Η Motospeed δημιουργήθηκε το 2008 στο Shenzhen της Κίνας και ανήκει στην εταιρία Mototech Technology Group Co., Ltd. Από το ξεκίνημά της η Motospeed ασχολήθηκε εντατικά με τα περιφερειακά προϊόντα που χρειάζεται ένας Gamer τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Dtek ανέλαβε την κατασκευή της ιστοσελίδας της εταιρείας καθώς την προώθηση και την διαφήμιση των προϊόντων της .

Διαβάστε περισσότερα

Beeprint

To beeprint.gr είναι μία εταιρεία ψηφιακών εκτυπώσεων και γραφικών τεχνών με έδρα τη Θεσσαλονίκη . Στα πλαίσια αναβάθμισης των υπηρεσιών του συνεργάστηκε με την dtek για την κατασκευή του νέου του eshop. Η εταιρεία μας ανέπτυξε custom modules για το opencart για υπολογισμό κόστους των εκτυπώσεων σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τον τιμοκατάλογο του πελάτη .

Διαβάστε περισσότερα

InsightMedia

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την InsightMedia σύντομα στην σελίδα μας.

Διαβάστε περισσότερα

CreativeCoding

Έχουμε δει καλλιτεχνικές δημιουργίες με πηλό , με χρώμα , με γύψο , με ξύλο . Στο creativecoding μέσα από μία σειρά εντατικών σεμιναρίων βλέπουμε πώς με την χρήση του κώδικα μπορούμε να δημιουργήσουμε τα δικά μας έργα .

Διαβάστε περισσότερα

Katsarida – Videogame & Website

Στα πλαίσια της νέας μας συνεργασίας με την Johnhellas μας ανατέθηκε ένα project το οποίο δεν συνηθίζεται για τα ελληνικά δεδομένα, να κατασκευάσουμε ένα videogame για την προώθηση του νέου τους επιτραπέζιου. Το project αυτό ενθουσίασε όλη την ομάδα μας η οποία δημιούργησε από το μηδέν ένα όμορφο videogame το οποίο μετέφερε στην οθόνη του υπολογιστή τις περιπέτειες της κατσαρίδας στην κουζίνα.

Διαβάστε περισσότερα

JohnHellas

Η Johnhellas αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες χονδρικής διάθεσης παιχνιδιών στην Ελλάδα καθώς και τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Ravensburger στην χώρα μας . Στα πλαίσια αναβάθμισης της διαδικτυακής της παρουσίας επέλεξε την εταιρεία μας για την κατασκευή του νέου της B2B eshop .

Διαβάστε περισσότερα

8711agency

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την 8711agency σύντομα στην σελίδα μας.

Διαβάστε περισσότερα

Sunrise-halkidiki

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Sunrise-halkidiki.gr σύντομα στην σελίδα μας.

Διαβάστε περισσότερα

Sunrise-country

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Sunrise-Country.gr σύντομα στην σελίδα μας.

Διαβάστε περισσότερα

Xcar

Ένα από τα μεγαλύτερα project  που κάναμε launch το  2016 και το οποίο σίγουρα θα μας απασχολήσει για αρκετά χρόνια ακόμα είναι το xcar.gr .
Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στον χώρο του ανταλλακτικού  η εταιρεία XCAR εμπιστεύτηκε την DTEK για την παρουσία της στο internet.

Διαβάστε περισσότερα

Α.Τ.Ε.Ι.Θ. Τεχνολόγων Γεωπόνων

Όταν ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης αποφασίσαμε ότι έπρεπε να προσδιορίσουμε ακριβώς το τι θα κάνουμε πριν το κάνουμε σε μία πρόταση . Η πρόταση που καταλήξαμε ότι θα περιέγραφε κατάλληλα το νέο site ήταν η εξής : 

Μία σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα , η οποία θα έχει το κατάλληλο design το οποίο θα συνδυάζει το ακαδημαϊκό κύρος με μία μοντέρνα αισθητική για την δομή και την παρουσίαση του περιεχομένου , η οποία θα δανείζεται τους χρωματισμούς της γής .

Διαβάστε περισσότερα

Usdl

Το USDL είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του πανεπιστημίου Λευκωσίας στην Βόρεια Ελλάδα . Είναι υπεύθυνο για την διεκπεραίωση των προγραμμάτων σπουδών (προπτυχιακών &μεταπτυχιακών) του πανεπιστημίου . Ύστερα από 2 χρόνια πετυχημένης παρουσίας ήρθε η ώρα για μια ριζική ανανέωση στην παλιά ιστοσελίδα.

Διαβάστε περισσότερα

Eco Destination

H εταιρεία μας σε συνεργασία με την Ελληνική Συμβουλευτική ανέπτυξε για λογαριασμό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Κέρκυρας ένα onepage site για την παρουσίαση του προγράμματος “Ο τουρισμός σε συνέργεια με την ενεργειακή αποδοτικότητα”.

Διαβάστε περισσότερα

Build

H εταιρεία Build με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο των δομικών υλικών ανανέωσε το e-shop της . Ένα site για τον επαγγελματία , τον ερασιτέχνη αλλά και για όποιον χρειάζεται δομικά υλικά για την επόμενη εργασία του .

Διαβάστε περισσότερα

Anakainizoume

Με πάνω από 30 χρόνια στο χώρο της κατασκευής η κατασκευαστική εταιρεία Αφοι Αργυρούδη μας εμπιστεύτηκε για το νέο της project . Αποστολή μας ήταν να φτιάξουμε ένα niche site εξειδικευμένο στον τομέα της ανακαίνισης .

Διαβάστε περισσότερα

Teamsales

Το teamsales δημιουργήθηκε το 2015 , και πρόκειται για μία οικογενειακή μικρή επιχείρηση η οποία εμπορεύεται ποιοτικά και μοναδικά αθλητικά είδη .

Διαβάστε περισσότερα

Sfendamos

Το ξενοδοχείο SFENDAMOS WOOD VILLAGE βρίσκεται μόλις 3 Km από το φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, στο ορεινό χωριό Αγ. Παύλος (Κουτσούφλιανη). Απέχει 20 min. από την Νάουσα Ημαθίας και 1h και 30min. από την Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

Arxontiko-Agonari

Σε ένα από τα πιο όμορφα βουνά της Ελλάδας βρίσκεται το Αρχοντικό Αγκωνάρι , ένας όμορφος παραδοσιακός ξενώνας . Ο ιδιοκτήτης του , ο Σταμάτης φροντίζει από την αρχή μέχρι το τέλος για την κάθε λεπτομέρεια ώστε το ταξίδι και η διαμονή των επισκεπτών του να είναι γι’αυτούς μία αξέχαστη εμπειρία .

Διαβάστε περισσότερα

Hellenictrans

Η DTEK ανέλαβε την υλοποίηση της ιστοσελίδας της μεταφορικής εταιρείας hellenic trans . Η hellenic trans είναι μία νέα εταιρεία διεθνών μεταφορών η οποία εκτελεί τακτικά δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας .

Διαβάστε περισσότερα

Carfinder

Όταν δουλεύεις σε ένα project του οποίου το αντικείμενο σου αρέσει τότε σίγουρα θέλεις το τελικό αποτέλεσμα να αποτελεί αντανάκλαση της δουλειάς σου .

Διαβάστε περισσότερα

Xiaomi Service

Η dTek ανέλαβε το site της xiaomi-service.gr! Στην xiaomi-service μπορείτε να επισκευάσετε το xiaomi κινητό σας γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας ακολουθήσετε στην σελίδα μας στο facebook, να μας τηλεφωνήσετε στα…

Διαβάστε περισσότερα

Electrogatos

O electrogatos.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Χρηστίδης ΑΕΒΕ στη Δράμα . Ύστερα από τέσσερα χρόνια πετυχημένης παρουσίας ήρθε η στιγμή της ανανέωσης.

Διαβάστε περισσότερα

BeautyStore

To beautystore ιδρύθηκε το 2010 στην Θεσσαλονίκη , ένα κατάστημα στο οποίο μπορεί κανείς να βρεί τα πιο δυσεύρετα, τα πιο πολυτελή και τα πιο hot brands περιποίησης και μακιγιάζ. Έχοντας πλήρη γνώση και αγάπη για τα προϊόντα τους η ομάδα του beautystore γνωρίζει την έννοια του μοναδικού .

Διαβάστε περισσότερα

Toys Shop

To toys-shop.gr , ένα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά καταστήματα παιχνιδιών , εμπιστεύθηκε ξανά την DTEK για την ανανέωση της online παρουσίας του .

Διαβάστε περισσότερα

Safesales

Η Safesales ξεκίνησε το 2010 από μια παρέα ανθρώπων που ήθελαν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα, με βάση την ανθρώπινη επικοινωνία . Η εταιρεία όταν μας προσέγγισε το 2013 μας ζήτησε ένα γρήγορο , αποτελεσματικό και όμορφο eshop . Το αποτέλεσμα πιστεύουμε πως δεν την απογοήτευσε .

Διαβάστε περισσότερα

Kritsimis

H dtek ανέλαβε την κατασκευή της ιστοσελίδας kritsimis.gr, ενός e-shop με κοσμήματα. Το μοναδικό στυλ και η υψηλή ποιότητα κοσμηματοποιίας καθιστούν τα προϊόντα μοναδικά στο είδος και στην αισθητική ενώ παράλληλα η πλοήγηση στην ιστοσελίδα μοιάζει με ταξίδι σε ένα κόσμο λάμψης, ομορφιάς και πρωτοπορίας.

Διαβάστε περισσότερα